Ierland heeft unieke plekken om te overnachten

Finn Lough Forest Domes31-5-19. Van prachtige vuurtorens, tiny houses tot gypsy caravans, in Ierland vind je een ruime selectie aan eigenzinnige accommodaties, die je onderdompelen in de Ierse natuur.

 


Overnacht in een vuurtoren
Op slechts 25km rijden ten noorden van Belfast aan de beroemde Causeway Coastal Route ligt Blackhead vuurtoren, gebouwd in 1902. Vanuit de vuurtoren heb je prachtig uitzicht over Belfast Lough en wordt je wakker met glorieuze zonsopkomsten. Vanuit de vuurtoren leidt een mooi kustpad naar de Victoriaanse stad Whitehead. www.greatlighthouses.com 
Blackhead Lighthouse
Sterrenkijken in je eigen doorzichtige bubbeltent
Staar naar de sterrenhemel boven het Finn Lough resort in county Fermanagh in een unieke doorzichtige bubbeltent. In deze privé tenten met comfortabele bedden en badkamers kun je sterren kijken terwijl je baadt in luxe! Het is een perfect toevluchtsoord voor natuurliefhebbers of stellen die op zoek zijn naar rust en stilte.
Finn Lough Forest Domes
Tiny House langs de Wild Atlantic Way
Nabij Roundstone, aan de westkust van Ierland, omringd door de wilde Ierse natuur ligt een Tiny house. Vanuit het twee persoons huisje heb je prachtig uitzicht over de meren, weilanden en bergen van Connemara National Park. Neem een verfrissende duik in het nabijgelegen meer of verken het mooie vissersdorp Roundstone.https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/36281

Slow Travel in de Wicklow Mountains
Ierland biedt een verscheidenheid aan glamping-ervaringen waarbij je wordt omringd door het vredige en charmante groene Ierse platteland. Clissman Horse caravans bestaan al 50 jaar en hun door paarden getrokken woonwagenvakantie en kleurrijke gypsy caravans in de Wicklow Mountains, een uur van Dublin zijn de perfecte manier om te onthaasten en in alle rust  terug te keren naar de natuur.
Gypsy caravan