Phantasialand t/m 30 augustus tweede dag gratis

Phantasialand Taron looping19-8-18. Attracties en Phantasiastische shows het hele jaar door in Phantasialand dat iets ten zuiden van Keulen is te vinden. En nu kun je ook nog twee dagen genieten voor één prijs.

 

 

Veel internationale sterren en zelfs megaster Michael Jackson waren al te gast in het meerdere keren onderscheiden gezinsvriendelijke attractiepark Phantasialand in Brühl, ca. 20 km van Keulen.
Phantasialand draaimolen

In Phantasialand genieten bezoekers van meermaals bekroonde attracties die garant staan voor een buitengewoon avontuur en uitzonderlijke attractiepret. Uniek en onvervalst verpakt in 6 schitterende themagebieden. De hele familie komt in Phantasialand aan zijn trekken tijdens de zoektocht naar spanning, kriebels in de buik en attractiepret. De kleinste gasten genieten van het speciale attractie-aanbod en de zes draken. Fans van snelheid kunnen zich uitleven in TARON en RAIK die met hun zes wereldrecords nieuwe standaarden neerzetten.
Phantasialand achtbaan grot
De spectaculaire multi-lanceer-achtbaan TARON verrast met twee lanceringen en is de langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld. De familie-achtbaan RAIK is de langste en snelste familie-boomerang ter wereld en biedt een bijzondere rit: eerst voorwaarts en dan achterwaarts. Publiekslievelingen als Black Mamba, Talocan of Mystery Castle staan garant voor actie en spanning. Voor een flinke verkoeling zorgen de waterattracties Chiapas – DIE Wasserbahn, met de stijlste afdaling ter wereld en River Quest, de rapid river met de hoogste afdaling ter wereld. Bij de vele Phantasialand-shows smelten uitgekiende choreografieën met opzwepende muziek en gewaagde stunts samen tot een hoogwaardig artistiek geheel.
Phantasialand achtbaan houten dorp

Highlights
Zich lekker voelen is belangrijk in het viersterrenbelevenishotel Ling Bao van het park zelf. Gebouwd volgens de wetten van de Aziatische bouwfilosofie 'Feng Shui', biedt het ontspanning voor iedereen. In het tentenkamp Smokey’s Digger Camp gaat het wilde indianenleven tekeer. 's Avonds onder een flonkerende sterrenhemel zitten, genieten van een gezellige barbecue en in ronde tenten overnachten – in het Tipi-Dorp worden de dromen van grote avonturiers werkelijkheid. 'Business to Pleasure' – in Phantasialand kan ook klassiek worden vergaderd met een perfecte infrastructuur; familiefeesten, party's en wie dat wil, kan ook 'JA' zeggen en hier zelfs zijn bruiloft laten organiseren.

Ga voor meer informatie naar: www.phantasialand.de
Phantasialand Taron looping