Santa Barbara Beach & Golf Resort krijgt 2 awards

Curacao Old Quarry resort Blue Sky24-2-20. Twee awards voor het Santa Barbara Beach & Golf Resort op Curaçao. Klanten en branchegenoten belonen het succes van het Caribische vakantieparadijs met prijzen.

 

 

Aan de Spaanse Waterbaai op Curaçao ligt het luxe beach & golf resort Santa Barbara dat bekend staat als ‘een bestemming op zich’. Op de grond van een oude plantage ligt het resort tussen de 18 holes golfbaan Old Quarry, de baai en de Caribische zee, waardoor het er paradijselijk rustig is en je middenin de natuur bent. Een warme ontvangst en vriendelijke service zijn speerpunten van het personeel. Het salesteam weet deze karaktereigenschappen feilloos te vertalen richting de consument. Zowel het personeel als het salesteam zijn voor hun inspanningen beloond met respectievelijk een TUI Quality Award 2020 en een Benchmark Sales Team of the Year Award.
Curacao Santa Barbara awards 20

TUI Quality Award 2020
Als erkenning voor het harde werk en de tomeloze inzet die de partnerhotels van TUI dagelijks leveren heeft de TUI GROUP de TUI Global Hotel Awards in het leven geroepen. Alleen door uitmuntende kwaliteit te bieden en een klantwaardering te scoren van 8.7 of hoger voor de gehele accommodatie gedurende 12 maanden komt een hotel of resort in aanmerking voor deze bijzondere prijs. Santa Barbara Beach & Golf Resort heeft door haar uitstekende service, goed onderhouden accommodatie en diversiteit in activiteiten deze award in de wacht weten te slepen.
Curacao SBBG Golf Jane hole3

Benchmark Sales Team of the Year Award
Santa Barbara Beach & Golf resort maakt deel uit van de Benchmark Hospitality Management Company, dat o.a. 33 luxe hotels en resorts beheert in Amerika en de Caraïben. Tijdens de 2020 Benchmark Global Revenue and Leadership Conference werden de Benchmark Awards uitgedeeld onder de best presterende teams binnen de hotelgroep. Santa Barbara Beach & Golf Resort was genomineerd in maar liefst 6 categorieën, en wist uiteindelijk de award voor Sales Team of the Year 2020 in de wacht te slepen. Een beloning voor de inspanningen van het team om het resort bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.

Over Santa Barbara Beach & Golf Resort
Curacao SBR logoMet prachtige uitzichten op zee en een uitgestrekt wit privéstrand ligt Santa Barbara Beach & Golf Resort op een idyllische plek aan de Spaanse Water-baai, op 11 kilometer van de Curaçaose hoofdstad Willemstad. Het resort biedt naast 350 luxe suites en kamers ook een spa, 24-uur fitnesscentrum, 3 zwembaden, 7 restaurants en een duik- en watersportschool. Golfers kunnen hun hart ophalen op de Old Quarry golfbaan die in 2018 en 2019 werd gekozen als beste golfbaan van het Caribisch gebied, door USA Today 10Best. Deze bestaat uit 18 holes die werden ontworpen door de beroemde golfbaan-designer Pete Dye. Santa Barbara Beach & Golf resort is een bestemming op zich, van alle gemakken voorzien en met een scala aan activiteiten op het terrein of om de hoek. Met de dagelijkse shuttle kunnen gasten gemakkelijk een trip naar Willemstad maken.