Holland America Line Legendary Voyages voor langere cruises

24-4-24. Holland America Line voldoet met haar ‘Legendary Voyages’ aan de groeiende belangstelling voor langere cruises.
Holland-America-Line-Nieuw-Amsterdam-San-Francisco.jpg

Met een reisduur vanaf 25 dagen is het programma van deze cruises erop gericht om uitgebreid kennis te kunnen maken met een bestemming. Maar wist je dat er zelfs cruises zijn waarmee je ruim vijftig dagen meevaart? Of je nu kiest voor een transatlantische reis, een exotische eilandhop of een ontdekkingscruise naar afgelegen locaties, een lange cruise biedt de perfecte setting voor een verkwikkende pauze van het alledaagse leven. Zin in een sabbatical? Check dan in op één van de volgende Legendary Voyages.

Vikingreis
Liefhebbers van dramatische natuurlandschappen zorgen ervoor om in juli 2025 in Boston te zijn en in te schepen aan boord van de Zuiderdam voor een 35-daagse rondreis-cruise waarbij het spoor van de Vikingen wordt gevolgd. Van de indrukwekkende kustlijnen van het Acadia National Park bij Bar Harbor en het Canadese Nova Scotia, New Foundland en Labrador via de rauwe schoonheid van Groenland en de kristalheldere fjorden van IJsland naar de rollende groene heuvels van Ierland, onderweg is het niet moeilijk om je een voorstelling te maken van het avontuurlijke leven van de Vikingen. En mocht je opzien om zo lang van huis te zijn… weet dan dat het schip halverwege de reis ook een dag aan de kade in Rotterdam ligt. Volop tijd om vrienden en familie alvast een eerste verslag te geven van alle indrukken en belevingen.
Holland-America-Line-2xboot-strand.jpg

Hawaii, Tahiti & Marquesas
Het paradijs bestaat en wacht erop om ontdekt te worden! Stap op Valentijnsdag 2026 in San Diego aan boord van de Nieuw Amsterdam voor een betoverende 35-daagse reis. Tijdens deze cruise verken je de pracht van Hawaii met stops in Nawiliwili, Honolulu, Kahului, Kona en Hila. Hier word je ondergedompeld in weelderige landschappen en rijke culturele ervaringen zoals de Oahu’ luaus. Vervolgens vaart de Nieuw Amsterdam door naar afgelegen Pacifische eilanden als Fanning Island in Kiribati, Moorea met haar schitterende lagoon, de oude ruines op Raiatea, Papeete, Fakarava en Nuka Hiva. Stuk voor stuk exotische bestemmingen met een adembenemende natuurlijke schoonheid. Leuke bijkomstigheid is dat je tijdens deze reis twee keer zowel de evenaar als de internationale datumgrens passeert.

Steek de Zuidelijke Stille Oceaan over
Het overvaren van een oceaan van het ene naar het andere continent blijft bijzonder en staat bij velen dan ook hoog op de bucketlist. Met deze ‘Legendary Voyage’ steek je in 36 dagen de zuidelijke Stille Oceaan over. De reis start in Sydney, Australië en eindigt in het Amerikaanse Seattle in de staat Washington. Het schip de Noordam vaart je langs droombestemmingen als Nieuw-Caledonië, Vanuatu, Fiji, Tonga, Tahiti, de Cook-eilanden en Hawaii die je natuurlijk stuk voor stuk bezoekt. En met overnachtingen in onder andere Papeete en Honolulu heb je ook volop tijd om te genieten van het exotische eilandleven en kennis te maken met de zo kenmerkende culturen en landschappen. Deze bucketlist-cruise is een perfecte balans tussen ontspanning en avontuur. Twee ingrediënten die garant staan voor een onvergetelijke sabbatical.
Holland-America-Line-Noordam-Sydney.jpg

Twee-in-één-reis: ultieme Middellandse Zee en Atlantische Oceaan oversteek
Deze legendarische 45-daagse reis aan boord van de Volendam start en eindigt in New York City en is geïnspireerd op een reis die de Holland America Line 100 jaar geleden al maakte. Deze epische trans-Atlantische begint met een non-stop overtocht van 5 dagen om de 6e dag ‘s morgens bijtijds de haven van Sao Miguel op de Portugese Azoren binnen te varen. Vervolgens wordt er in zo’n twintig havens aangemeerd die ook in 1925 al werden aangedaan. Bestemmingen waar de tijd heeft stilgestaan en waar reizigers van nu dezelfde iconische plekken bezoeken als de reizigers van toen. Dwaal door het Colosseum in Rome, verken de oude stad van Valletta en verwonder je over de Egyptische piramides. En dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele highlights die je onderweg zult bezoeken. Met daarnaast stops in landen als Spanje, Groot-Brittannië, Tunesië, Griekenland en Turkije kun je je voorstellen dat je met een schat aan onvergetelijke ervaringen zult terugkomen.
Holland-America-Line-3x.jpg

Verhalen uit de Zuidelijke Stille Oceaan
De Stille Oceaan blijft magisch om per cruiseschip te bereizen. Niet alleen is de wijdsheid van het water episch, maar ook spreken de paradijselijke eilanden tot ieders verbeelding. Met de ‘Tales of the South Pacific’ vaar je in 51 dagen aan boord van de Zaandam vanuit San Diego langs 25 oogstrelende bestemmingen met stops op vijf verschillende plekken in Hawaii, vier havens op Fiji, zeven in Frans-Polynesië, op Kiribati, Amerikaans Samoa, Tonga en de Cook-eilanden. De reis eindigt weer in San Diego. Deze reis is met vijf dagen te verlengen tot een 56-daagse cruise. Hiervoor vlieg je vijf dagen eerder naar Vancouver om daar alvast aan boord te gaan van de Zaandam. Met een stop in San Francisco vaar je naar San Diego vanwaar de route verder wordt opgepakt. Dit maakt het tot de langste cruise uit de ‘Legendary Voyages’. De lengte van deze cruises laat je daadwerkelijk loskomen van de waan van alle dag. Het comfort en ontspannen ritme aan boord, de pracht van alles wat je onderweg gaat zien en de vrijwel altijd aanwezige zon zorgen ervoor dat je huiswaarts keert met een koffer vol ervaringen en een hoofd vol verhalen.

Alle Legendary Voyages van Holland America Line zijn te boeken met het ‘Have it All’ packet. Hierbij zijn een drankenpakket, een specialty dinner, WiFi , excursietegoed en fooiengelden inbegrepen.

Voor meer informatie over de Legendary Voyages en een overzicht van alle routes varend onder dit label klik je hier.

Website www.hollandamerica.com/nl
Facebook www.facebook.com/HollandAmericaLine 
Instagram www.instagram.com/hollandamericaline