St. Maarten Summer Starts met exclusieve promoties en kortingen

10-6-24. Het St. Maarten Tourism Bureau (STB) in samenwerking met de St. Maarten Hospitality & Trade Association (SHTA) is verheugd om de officiële lancering van de ‘Summer Starts in St. Maarten’ campagne aan te kondigen.
Sint-Maarten-vliegtuig.jpg

De campagne loopt tot en met eind augustus 2024. Begin je zomer met meer! Met een Nederlandse en Franse kant en aanbiedingen voor activiteiten en accommodaties, ontdek je deze zomer waarom St. Maarten echt dubbel Caribisch genieten is!

Directeur Toerisme, May-Ling Chun, benadrukt het belang van dit initiatief en verklaart: "Onze zomercampagne vangt de essentie van de levende geest van St. Maarten en nodigt reizigers uit om te genieten van de rijke cultuur en natuurlijke schoonheid van het eiland. "We nodigen gasten uit om deel te nemen aan de avonturen en gebruik te maken van de fantastische deals die worden aangeboden."

Zomer vol voordeel
In samenwerking met vooraanstaande partners, waaronder accommodaties, excursie-aanbieders en restaurants, is het initiatief bedoeld om een ongeëvenaarde ervaring te bieden aan zowel bezoekers als de lokale bevolking. Zo kunnen gasten op het eiland in een scala van hotels gratis overnachtingen ontvangen om hun verblijf te verlengen  en met korting verschillende tours boeken. 

Voor meer informatie en om de nieuwste aanbiedingen te verkennen, bezoek de exclusieve landingspagina op www.vacationstmaarten.com/summerdeals.

Dubbel Caribisch genieten
St. Maarten is een paradijselijke bestemming die je niet wilt missen. Met adembenemende stranden, kristalhelder water en bruisende cultuur biedt het eiland voor elk wat wils. Of je nu houdt van zonnebaden, snorkelen in kleurrijke koraalriffen, of het verkennen van charmante dorpjes, St. Maarten heeft het allemaal. Daarnaast kun je genieten van heerlijke Caribische gerechten en een levendig nachtleven. Doordat het eiland uit een Frans en een Nederlands deel bestaat, ervaar je tijdens een reis twee verschillende culturen en sferen op één eiland. Kom en ontdek deze zomer waarom St. Maarten echt dubbel Caribisch genieten is!

Over St. Maarten Tourism Bureau
St. Maarten Tourism Bureau is het officiële marketing- en toerismebureau van het Caribische eiland St. Maarten, opgericht om reizigers te informeren over het eiland, meer naamsbekendheid te creëren en verschillende activiteiten op het eiland te promoten voor zowel toeristen als bewoners. St. Maarten is ’s werelds kleinste oppervlak, gedeeld door twee landen: het eiland heeft sinds 1648 een Nederlands en een Frans deel, met een bijzondere mix van culturen tot gevolg. St. Maarten Tourism Bureau is verantwoordelijk voor de promotie van het Nederlandse deel. Voor meer informatie over St. Maarten als vakantiebestemming, zie ook vakantiestmaarten.nl