Scooby-Doo’s Mysteriemachine als Airbnb onderkomen

8-6-22. Deze zomer kunnen gasten hun dromen waarmaken langs de kust van Zuid-Californië met een overnachting in de Mysteriemachine-camper van Shaggy en Scooby.
Airbnb-Mystery-Machine-22-ra.jpg

Zoinks! Het is alweer 20 jaar geleden dat Scooby en Shaggy het mysterie van het Spookeiland opgelost hebben in de eerste live-action film van de franchise, “Scooby-Doo”. Om dit jubileum te vieren, begint Matthew Lillard aan een nieuwe missie - hij wordt Airbnb Host van de iconische Mysteriemachine-camper. Lillard serveert Y2K-nostalgie en verwelkomt een selectie gasten uit in de wereld die hij óh zo goed kent met een onvergetelijk camperverblijf langs de kust van Zuid-Californië deze zomer.

Een onvergetelijke zomervakantie
“Shaggy is een deel van mij geworden sinds de verfilming van Scooby-Doo in 2002 en dat is eigenlijk altijd zo gebleven”, zegt Lilliard. “Ik kan daarom ook echt niet wachten om gasten te verwelkomen in de wereld van Mystery Inc. als hun persoonlijke Airbnb Host. Ik zal ze gegarandeerd een zomervakantie bezorgen die ze nooit zullen vergeten… monsters niet inbegrepen!”

De iconische Mysteriemachine is nog nooit eerder openbaar toegankelijk geweest voor het grote publiek en al helemaal niet voor een avontuurlijk verblijf als deze. Het voertuig is herrezen uit z’n pensioen (samen met de geest van Shaggy) om gasten terug te brengen naar 2002. Shaggy en Scooby waren de early adopters van de roadtrip en nu bieden ze fans de mogelijkheid om alle griezelige spanning te ervaren voor één nacht in de Mysteriemachine.
Airbnb-Mystery-Machine-22-uitzicht.jpg

Airbnb-categorieën
Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer unieke verblijven, heeft Airbnb recentelijk ‘Airbnb-categorieën’ geïntroduceerd. Met 12.500 campers beschikbaar over de hele wereld, zijn er genoeg Scooby-goedgekeurde verblijven voor elk zomeravontuur.
Airbnb-Mystery-Machine-22-achter.jpg

Over het verblijf
Gasten kunnen drie individuele overnachtingen* boeken op 24 juni, 25 juni en 26 juni voor slechts $20** per nacht - ter viering van het 20e jubileum van de film. Tijdens een verblijf krijgen gasten de kans om voor één nacht in de voetsporen van Shaggy en Scooby te treden in de Mysteriemachine. Het verblijf is inclusief:

Een virtueel welkom van Lillard - misschien deelt hij zelfs een paar van zijn favoriete herinneringen met bemoeizuchtige kinderen.
Een hoop throwbacks naar 2002, waaronder het beluisteren van het laatste Sugar Ray album op een discspeler, kleurrijke lavalampen en het dragen van Shaggy’s kenmerkende puka-schelpenketting.
All-you-can-eat snacks en een diner selectie om uit te kiezen met alle favoriete gerechten van Shaggy & Scooby (zoals hotdogs en aubergineburgers).
Mysterie-spellen in overvloed, zodat gasten hun eigen whodunit-oplossende vaardigheden op de proef kunnen stellen.
Een late-night Scooby-Doo filmavond, inclusief popcorn, snoep en alle Scooby snacks die gasten zich maar kunnen voorstellen.
Een buiten lounge met genoeg zitplaatsen en hangmatten voor de hele Scooby-bende om te relaxen, vrij van monsters die op de loer liggen.
Airbnb-Mystery-Machine-22-spooky-portret.jpg

Hoe boek je het verblijf?
Mystery Inc. fans kunnen een aanvraag doen om dit verblijf te boeken vanaf donderdag 16 juni om 19:00 uur via airbnb.com/mysterymachine. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor hun reis van en naar Zuid-Californië.

Degenen die hopen te verblijven in de Mysteriemachine moeten er rekening mee houden dat de regels van dit verblijf vereisen dat de van toepassing zijnde lokale, staats-en federale regels en richtlijnen voor COVID-19 worden gevolgd. Ook Airbnb's COVID-19 richtlijnen, die het dragen van een mondkapje en sociale afstand kunnen inhouden (indien vereist door lokale wetten of richtlijnen), moeten gevolgd worden door de gasten. Personeel ter plaatse zal zich ook houden aan de lokale regels en richtlijnen en aan het vijf-stappen schoonmaakproces.

*Deze drie verblijven van één nacht voor maximaal twee gasten elk, zijn geen wedstrijd

**Plus belastingen en toeslagen

Airbnb houdt de COVID-19 infectiecijfers en het overheidsbeleid van Zuid-Californië nauwlettend in de gaten en zal geboekte gasten een terugbetaling van de boekingskosten ($20) en $1,000 USD Airbnb reiskrediet aanbieden indien Airbnb bepaalt dat het noodzakelijk is om het verblijf te annuleren.