Vakantiebeurs Bijzondere Reizen extra editie in Beurs van Berlage

13-5-22. Zaterdag14 en zondag 15 mei vindt een extra zomereditie plaats van de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen.

Vakantiebeursamsterdam-22-Oekraine.jpg

Twee jaar moesten mensen wachten om weer te kunnen ruiken aan streken die niet heel gemakkelijk zijn te bereiken zoals Afrika en Azie. Dat kan nu weer wel in de Beurs van Berlage te Amsterdam. 

Centraal staan op de beurs Afrika en Azie met landen die weer net volledig toegankelijk zijn. Maar ook Europa heeft veel onbekende streken.

'Bijzonder' betekent geen massatoerisme of pakketreizen.
Vakantiebeursamsterdam-22-logo.jpgOp de beurs in de hoofdstad dus geen citytrips, camping- en pakketreizen naar resorts in Spanje en Turkije, luchtvaartmaatschappijen enzovoort, maar een schat aan informatie over nieuwe bestemmingen, wandelsafaris en locaties van extreem luxe hotels tot 'Tiny houses in de jungle'.

Op de beurs worden presentaties gegeven in de 7 zalen op de eerste verdieping. Er is een speciale presentatie over reizen door moeilijke gebieden van Pure off the road. Op zondagmiddag komen Zuid-Soedan en Angola aan bod.
Zie: https://www.vakantiebeursamsterdam.nl/presentaties

Oekraïne niet vergeten!
In Oekraiene kan nu helemaal niet gereisd worden. Momenteel is reizen in dit land gevaarlijk en derhalve geeen aanrader. Toch willen we Oekraïne niet vergeten op een beurs die gewijd is aan onbekende streken en gebieden. Oekraïne was altijd al onbekend en lag volledig buiten het perspectief van de gemiddelde vakantieganger. 

Bezoekers kunnen op de beurs wel reeds intekenen op een korte reis naar de Oekraïnse steden Kiev, Odessa en Lemberg. We hopen dat het land weer toegankelijk wordt. De reis waarop ingetekend kan worden zal staan onder leiding van een Oekrane"-deskundige. Er nog geen datum van start of einde want dat weet niemand nog. De reis heeft ook nog geen prijs.

Vakantie betekent op de beurs Bijzondere Reizen ook niet 'pure relaxation'. Culturen worden gerespecteerd in hun anderszijn en dat is ook de kern van bijzonder reizen. 

Informatie over de beurs vind je op :
https://www.vakantiebeursamsterdam.nl/