Val di Fiemme-Obereggen in Trentino opent 2 nieuwe pistes

11-1-23. Twee nieuwe pistes in het skigebied Latemar en een nieuw restaurant met schitterend uitzicht in Tresca.
Italie-Val-di-Fiemme-Cermis-skiers-juichen.jpg

Ook is er een nieuwe route bij Alpe Cermis om met sneeuwschoenen of toerski’s de top Paion del Cermis te bereiken. Dit is het geweldige nieuws voor wintersportgebied Val di Fiemme – Obereggen.

Ski Center Latemar in Tresca
Een nieuw restaurant met fraai panorama in skigebied Latemar – Predazzo op 2200 meter hoogte bij aankomst van de stoeltjeslift Tresca. De ervaring en de kans om lokale gastronomie te combineren met unieke ingrediënten zorgt dat deze hut en restaurant een aanvulling op het huidige aanbod is.

2 nieuwe pistes
Ski Center Latemar laat je komende winter genieten van 2 nieuwe pistes: Campanil 2 – blauwe piste extra bij de vernieuwde stoeltjeslift.
Zanggen II – een extra uitdaging op deze piste met gemiddeld 30% hellingsgraad en op sommige punten zelfs 44% bij ReiterJoch – ideaal voor wie wil trainen of een extra uitdaging zoekt.
Italie-Val-di-Fiemme-Pampeago-skiers-juichen.jpg

Alpe Cermis
‘Orizzonti Dolomitici’ is een nieuwe route die start bij Villaggio Cermis – aankomst van de kabelbaan – waarbij je met sneeuwschoenen, toerski’s (‘s zomers Nordic walking) naar de top Paion kunt gaan. Afdalen voor de toer skiërs vervolgens via de piste.
De naam is te danken aan het schitterende panorama op de Dolomieten langs deze 1300 meter lange route, langs de piste Lagorai met aankomst op de top bij berghut Paion.

Wintersport Val di Fiemme – Obereggen: 110 kilometer aan pistes met grote variëteit in diverse skigebieden die zijn verbonden met 1 enkele skipas: Skicenter Latemar, Alpe Cermis, Lusia-Bellamonte
Klein maar fijn isde hoogvlakte Lavazé – Oclini (langlauf paradijs Lavazé) + Passo Rolle in het hart van natuurpark Paneveggio.

Kijk voor meer informatie over deze fraaie vallei op: www.visitfiemme.it  

Val di Fiemme, Obereggen, Skirama Dolomiti en Valsugana zijn ook te vinden op de Vakantiebeurs. Op de stand van Trentino. HAL 7 stand B034.