All Ways Cruises meer verkooppunten in Nederland

All Ways MEKONG15-1-20. Na een succesvolle start in de Nederlandse markt in 2019, staat 2020 voor de cruisespecialist in het teken van uitbreiding.

 

Dit jaar bestaat de culturele cruisespecialist All Ways 30 jaar. Al drie decennia lang ervaart de Belgische markt de bijzondere, persoonlijke cruises. Sinds het voorjaar van 2019 richt All Ways zich ook op de Nederlandse markt. Hollanders blijken gecharmeerd van de culturele programmering aan boord en de bijzondere bestemmingen. Gezien de verkoop nu voornamelijk via de Belgische kantoren verloopt, wil All Ways het aantal verkooppunten in Nederland gaan uitbreiden en zal op zoek gaan naar nieuwe partners die de verschillende rivier- en zeecruises lokaal kunnen aanbieden.
All Ways MEKONG

Over All Ways Cruises
Het van oorsprong Belgische bedrijf biedt culturele cruise reizen aan in de Belgische en Nederlandse markt. Het concept van All Ways onderscheidt zich van anderen door de kleinere schaal en persoonlijke benadering. De reisbegeleiders zijn Nederlandstalig, het entertainment aan boord is van hoge kwaliteit en bestaat naast artiesten ook uit professionele sprekers en experts die gasten zullen inspireren. De gastvrijheid en ervaring van de crew maakt dat iedereen zich snel thuis voelt aan boord van een All Ways Cruise, en maakt de reis minstens net zo indrukwekkend als de bestemming. 
All Ways 19 logo

Meer informatie over de cruises van All Ways? Bezoek de vernieuwde website: www.all-ways.be/nl