D-reizen zorgt voor vakantiefun tijdens Vakantiebeurs

D reizen Vakantiebeurs 20 flyer6-1-20. Neem voor je op je vakantiebestemming een duik in het zwembad neemt op de Vakantiebeurs eerst een duik in de ballenbak van D-reizen en FTI Reizen. Dan wordt je vakantie misschien wel heel erg goedkoop!

 

 

Ruim 100.000 reisliefhebbers bezoeken van 16 t/m 19 januari 2020 weer de Jaarbeurs in Utrecht om zich op de Vakantiebeurs te laten inspireren en informeren over nieuwe reisbestemmingen. D-reizen mag als grootste reisaanbieder van Nederland natuurlijk niet ontbreken en pakt dit jaar grootser uit dan ooit, samen met partnerorganisatie FTI Reizen, de derde grootste touroperator van Europa. Neem een duik in de ballenbak en maak kans op een compleet verzorgde vakantie, fleur je Instagramfeed op bij de Instawall en ontdek de extra scherpe beursdeals. Ook aan de jongste reizigertjes is gedacht met een speciale Kidsroute. Een dagje Vakantiebeurs staat zo garant voor ultieme vakantievoorpret voor het hele gezin!
D reizen Vakantiebeurs 20 flyer

BEZOEK DE D-REIZEN/FTI STAND VOOR:

Een duik in de ballenbak 
Verruil de duik in het zwembad eens voor een duik in de ballenbak! Bezoekers van de Vakantiebeurs worden uitgedaagd om bij een getoonde vakantie de bijpassende prijs te vinden in een grote ballenbak. Wie als snelste de juiste “deal” binnen de snelste tijd pakt, maakt kans op mooie prijzen, zoals een compleet verzorgde vakantie, een reischeque of een reistrolley.

Strike a pose
Wie zijn Instagramfeed lekker wil opfleuren, is aan het goede adres bij de D-reizen stand. Je wijst je favoriete bestemming aan tijdens de shoot en maakt bovendien kans op een reis met FTI naar deze locatie.

Kidsroute
De speciale Kidsroute laat hen ontdekken hoe cool reizen is! Jonge reislustigen kunnen meedoen aan ‘Raad de Bestemming’ en in de ballenbak op zoek gaan naar de bal met de juiste bestemming. Altijd prijs!
DE BESTE BEURSDEALS: Letterlijk alles wat de bezoeker op de Vakantiebeurs ziet, is bij D-reizen te boeken. De Persoonlijke Reisadviseurs staan klaar om de beste vakantiedeals met elkaar te vergelijken en zo de beste prijs voor de droomreis te realiseren. Speciaal voor de Vakantiebeurs heeft reispartner FTI Reizen extra scherpe beursdeals meegebracht.

DE D-REIZEN/FTI STAND VIND JE HIER: 08.B051