SNP Natuurreizen terug naar Partners in Travel Group

SNP natuurreizen 19 bergwandelen3-11-19. De ANWB verkoopt haar reisdochter SNP Natuurreizen aan Partners in Travel Group. Daarmee komt het bedrijf na bijna 15 jaar weer terug in handen van de oud-eigenaren.

 

Gert Nieuwboer, de huidige directeur, wordt medeaandeelhouder en blijft eindverantwoordelijk voor de reisorganisatie. De verkoop heeft geen gevolgen voor het personeel. De verkoop van SNP Natuurreizen komt kort na de bekendmaking dat ANWB fors gaat investeren in haar reizenpoot en een deel van haar reisorganisaties samenvoegt. FOX Verre Reizen, Pharos Reizen, ANWB Ledenreizen en ANWB Kampeerreizen worden daarbij ondergebracht in ANWB Reizen Beheer BV.
SNP Natuurreizen is, zowel door haar vestigingslocatie in Nijmegen als ook door haar meer specialistische aanbod, in deze samenvoeging niet meegenomen. SNP en ANWB blijven nauw samenwerken. Zo blijft ANWB Ledenreizen wandelvakanties aanbieden die door SNP zijn ontwikkeld.
SNP natuurreizen 19 bergwandelen

Gert Nieuwboer namens Partners in Travel Group: “We zijn verheugd over de terugkoop van SNP Natuurreizen. We hebben bijna 15 jaar heel goed en prettig samengewerkt met de ANWB en willen onze positie als één van de koplopers van duurzaam toerisme de komende jaren verder uitbreiden.”

Zie ook www.snp.nl.