Tom Boudewijns Vakantie Tourstick Europa voor € 39

Tom Boudewijns vakantiestick 18 hoes2-11-19. Met Sinterklaas en de Kerstman in aantocht een feestelijke aanbieding van de Vakantie Tourstick Europa. Tot 1 januari 2020 van 49 voor 39 euro.

 

“1226 vakanties” zorgvuldig uitgekozen op een unieke geheugenstick.

Deze geheugenstick is een uniek exemplaar, een persoonlijk werk uit: 30 jaar ervaring, 36 boeken, 6 cd-roms enz... Alle vakanties zijn geschikt voor gebruik met navigatiesystemen (o.a. Garmin, TomTom enz.), smartphone en tablet. De vakanties zijn allemaal geactualiseerd in: software 2019 en bevatten toeristische routes. Zoals je van mij gewend bent, staan op de stick bestanden in .gpx, .gpx track en .itn. Van elke tocht is een plattegrond aanwezig en ze zijn te combineren.

Met deze USB stick ga je vele tientallen jaren genieten van al je toekomstige vakanties door heel Europa.
Bekijk alle tochten rustig via "Vakantie Toerstick Europa" op www.vtotc.nl 

Stel je eens voor 1226 vakanties in 20 verschillende landen voor de prijs van € 39,-. Via de mooiste weggetjes en langs heel veel bezienswaardigheden toer je door Europa. Natuurlijk zijn er vanuit Nederland en terug, ook verschillende mooie toertochten uitgezet.
Tom Boudewijns vakantiestick 18 hoes

Zelf je vakantie samenstellen, lang of kort, alles kan
De keus is aan jou, wil je overnachten in een hotel, pension, camping of in je camper, alles is mogelijk. Het aantal dagen dat je vakantie wilt gaan houden is onbeperkt, want natuurlijk kun je ook rustdagen inplannen. Doordat de vakantiebestemmingen op mooie bekende plekjes liggen, zal op goed geluk overnachten geen probleem zijn. Ga genieten, goedkoper en mooier kan niet.

De tochten die op de stick staan, kunnen zowel met de motor, met de auto en met de fiets gereden worden. Het enige wat je moet doen is de gewenste route(s) vanaf de stick opslaan en in je navigator, smartphone of tablet laden. Handleiding smartphone/tablet. Let op, deze kan per type verschillen!

Het werkt in de praktijk heel eenvoudig
Open de stick in de pc of laptop en er verschijnt een overzicht met alle landen.
Kies daar het gewenste land en de gewenste vakantie.
Vervolgens heb je de keus uit drie verschillende bestanden per tocht .gpx, .gpx track en .itn.
Klikt met de rechtermuisknop op het gekozen bestand, sla het op in je computer en laad het in je navigator, smartphone of tablet.

Deze unieke "Memorystick" is te koop voor € 39,-
De verzendkosten binnen Nederland betalen wij.
Verzendkosten naar België zijn € 5,-.

Deze geheugenstick met meer dan 1200 vakanties kun je bij ons bestellen via: contact of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bij aankoop graag "Vakantie Toerstick Europa" en je gegevens vermelden.

Geniet de komende jaren van hele fijne vakanties en toffe dagtochten.