TravelHunter droombestemmingen ver en dichterbij

TravelHunter Niagara IJsland thumb11-10-19. Goedkoper, milieuvriendelijker en minder lang reizen. Vervang verre droombestemmingen door (bijna) identieke bestemmingen in Europa!

 

 

Heb jij een lange bucketlist met verre bestemmingen? Voor veel van deze bekende plekjes zijn er ook Europese alternatieven, die zeker niet onderdoen voor het “origineel”. Naast dat het minder lang reizen is, is het ook nog eens goedkoper en milieuvriendelijker om voor deze Europese bestemmingen te kiezen. TravelHunter zette een aantal bucketlist bestemmingen naast elkaar; zoek de verschillen!

Hartjeseiland Thailand vs. Kroatië
TravelHunter Tahiland Kroatië

Een hartvormig eiland, zoals Ko Kaeo Yai in Thailand is uiteraard de perfecte bestemming voor een romantische trip. Maar het “Eiland van de Liefde”, Galesnjak Island in Kroatië, doet daar niet voor onder! En in plaats van minimaal 13,5 uur vliegen, vlieg je hier in slechts 2 uurtjes naartoe.

Niagara Falls Canada vs Godafoss IJsland
TravelHunter Niagara IJsland thumb

Is het jouw droom om ooit het donderende geraas van de Niagara Watervallen te horen? Daarvoor hoef je helemaal niet zo ver weg te gaan, want de Godafoss Waterval op IJsland is minstens zo indrukwekkend!

Golden Gate Bridge San Francisco vs. Ponte 25 de Abril Lissabon
TravelHunter San Francisco Lissabon

De iconische Golden Gate Bridge in San Francisco is één van de beroemdste bruggen ter wereld, mede doordat het voor vele films een belangrijke opnamelocatie was. De Ponte 25 de Abril in Lissabon is natuurlijk niet de “echte”, maar je hoeft er niet de oceaan voor over te vliegen en het wordt niet voor niets de “Golden Gate van Lissabon” genoemd.

Overigens kun je tijdens een stedentrip naar Lissabon meerdere bucketlist bestemmingen afstrepen. Zo is er ook het Cristo Rei, het gigantische Christusbeeld dat is geïnspireerd op het wereldberoemde Christusbeeld in Rio de Janeiro. En wat dacht je van het MYRIAD hotel dat qua bouwstijl enorm veel lijkt op het 7-sterren Burj al Arab in Dubai?

Bekijk meer vergelijkbare Europese bestemmingen in de blog met bucketlist alternatieven op www.TravelHunter.nl

TravelHunter logoTravelHunter is een snelgroeiende online reizenvergelijker en is de enige op de Nederlandse markt die geautomatiseerd de beste aanbieding per bestemming toont die op dat moment te boeken is. Reizen van meer dan tien reisaanbieders worden continu vergeleken, zodat reizigers nooit te veel betalen voor hun vakantie.