Emirates verkozen tot Beste Luchtvaartmaatschappij ter Wereld

27-11-23. Emirates staat centraal tijdens de ULTRAs 2023 Awards en neemt twee felbegeerde onderscheidingen mee naar huis.
Emirates-23-logo-560.jpg

Als "Beste Luchtvaartmaatschappij ter Wereld" en "Beste Luchtvaartmaatschappij in het Midden-Oosten" heeft Emirates, dankzij haar eersteklas producten, ongeëvenaarde service en uitstekende kwaliteit, de stemmen van duizenden wereldreizigers gewonnen.

Thomas Ney, Divisional Senior Vice President Service Delivery bij Emirates, nam de prijzen in ontvangst tijdens de ceremonie in de Nikki Beach Club in Dubai, waarbij ook andere gasten en vooraanstaande leden van de reisindustrie aanwezig waren.
Emirates-Beste_Mij-23-Thomas_Ney.jpg

Luxe reiservaringen
Adel Al Redha, Chief Operating Officer bij Emirates, zei: "We zijn verheugd opnieuw erkend te worden als een van 's werelds beste aanbieders van luxe reiservaringen. Emirates staat erom bekend de standaard hoog te leggen, en het afgelopen jaar is daar geen uitzondering op geweest. Als onderdeel van ons renovatieprogramma hebben we 10 A380-toestellen geïntroduceerd met volledig nieuwe interieurs en Premium Economy stoelen en is ons wereldwijde netwerk uitgebreid tot meer dan 140 bestemmingen. We blijven gefocust op het voortdurend introduceren van innovatieve oplossingen en producten om de reis van onze passagiers te verbeteren. "We zijn onze trouwe passagiers erg dankbaar dat ze voor Emirates blijven kiezen –  en we kijken ernaar uit om de lat nog hoger te leggen!"

Nick Perry, voorzitter van Ultratravel, voegde eraan toe: "Nu het luchtverkeer onder luxe reizigers sterk is teruggekeerd na de pandemie, neemt de concurrentie aan de top van de markt voortdurend toe. De kwaliteit en hoeveelheid keuzemogelijkheden voor welgestelde reizigers zijn op hun hoogtepunt, dus de prestatie van Emirates om in 2023 tot 's werelds beste luchtvaartmaatschappij te worden verkozen, is werkelijk indrukwekkend. Emirates kan terecht trots zijn om nog een jaar de toppositie te mogen behouden."
Emirates-Beste_Mij-23-bar.jpg

Verbetering van producten en diensten
Emirates blijft investeren in de verbeteringen van producten en diensten om ervoor te zorgen dat passagiers de beste reiservaring hebben, zowel in de lucht als op de grond. Recentelijk opende de luchtvaartmaatschappij een nieuwe check-in faciliteit in het Dubai International Financial Centre, breidde haar wereldwijde netwerk uit met een nieuwe route naar Montreal, introduceerde een service om maaltijden vooraf te bestellen waarmee passagiers voorafgaand aan de reis hun menu kunnen kiezen, en bood gratis Wi-Fi aan boord voor alle Emirates Skywards members.

De erkenning dient als bewijs  dat "reizen niet alleen om de eindbestemming gaat, maar ook om hoe je daar komt.”
Emirates-Beste_Mij-23-stewardess.jpg

Meerdere onderscheidingen
Emirates heeft onlangs de 2024 APEX World Class Airline gewonnen voor uitmuntende service en het demonstreren van de hoogste wereldwijde normen op het gebied van veiligheid, welzijn, duurzaamheid en service-gastervaring. De luchtvaartmaatschappij ontving ook een 2024 IFSA-award voor 'Best Onboard Amenity,' als erkenning voor de duurzame Economy Class amenity kit van de luchtvaartmaatschappij.

Emirates exploiteert 's werelds grootste vloot van widebody Boeing 777- en Airbus A380-toestellen, met ruime cabines en iconische inflight-functies zoals de A380 Shower Spa en de Onboard Lounge. Onlangs kondigde de luchtvaartmaatschappij een recordprestatie aan voor de eerste helft van het jaar 2023-24, waarbij meer dan 26 miljoen passagiers gebruik maakten van haar uitgebreide netwerk.

Aan boord ervaren passagiers de gastvrijheid van de internationale bemanning, afkomstig uit meer dan 160 verschillende landen. Daarnaast kunnen reizigers genieten van regionale gastronomische gerechten en het bekroonde inflight-entertainmentsysteem - ice - met een indrukwekkende selectie van 6.500 kanalen voor de beste films, tv-shows, podcasts en meer.