Ford Fiesta Cup start tijdens Jumbo Racedagen

Ford Fiesta Cup 18 bocht17-5-18. Komend weekend gaat op circuit Zandvoort de eerste race van de splinternieuwe Ford Fiesta Cup van start.



Voor de ogen van 100.000 toeschouwers gaat zondag het licht op groen en vliegen de 25 racewagens richting de Tarzanbocht. Ieder voorzien met een opvallende verwijzing naar www.Maglr.com
Ford Fiesta Cup 18 neus

De Ford Fiesta Cup is opgezet voor jongeren die vanuit het clubracen of de karting willen doorgroeien. De 150PK sterke Fiesta ST Line is aangepast voor het circuit en biedt alle uitdagingen voor rijders die op zoek zijn naar een professionele en competitieve raceklasse. De cup rijdt dit jaar op zes verschillende evenementen, waarbij de jonge talenten komend weekend direct in hetzelfde programma met Max Verstappen rijden. Hun prestaties zijn online en tijdens televisie uitzendingen op RTL5 te volgen.
Ford Fiesta Cup 18 deelnemers

Maglr en de Ford Fiesta Cup
"Bij Maglr zijn we natuurlijk fan van de autosport, maar dit is niet hoofdreden om deze raceklasse te sponsoren. Als startup is het voor ons een mooi platform om onze tool, op de circuits of via televisie, voor een breder publiek onder de aandacht te brengen. Daarbij helpen we graag andere startende talenten te groeien in hun autosport-carrière", vertelt directeur Berry van Elk.
Ford Fiesta Cup 18 bocht

Interactieve relatiemagazines
Maglr is een online platform voor de creatie van interactieve content. Marketeers en designers over de hele wereld gebruiken Maglr dagelijks voor het ontwikkelen van interactieve relatiemagazines, personeelsmagazines, social stories, landingpages en sales presentaties. "Door de eenvoud van Maglr zijn organisaties zelf in staat verrassende verhalen te publiceren die men terugleest op desktop en mobiel", zegt Van Elk. "De tool wordt vooral gebruikt door reclamebureaus en communicatieafdelingen van grote internationale merken."