ŠKODA e-Sports rallykampioenschap start morgen

Skoda echallenge rally 20 lv21-4-20. Racen met gelijkwaardig materiaal tegen professionele rallycoureurs en een serieuze gooi naar de titel doen. Dat kan met de nieuwe ŠKODA eChallenge.

 

 

Bij dit virtuele rallykampioenschap kunnen fans zelf achter het stuur van een ŠKODA FABIA Rally2 evo kruipen en de strijd aanbinden met de echte rally cracks. De eSports competitie start morgen met de 5-daagse onlineversie van de ‘Rally Argentina’ (22-26 april 2020), dus riemen vast en gas erop!
Skoda echallenge rally 20 boven

DiRT Rally 2.0 is de video game die als platform voor de ŠKODA Motorsport eChallenge fungeert. De game is beschikbaar voor alle bekende game consoles (waaronder PlayStation®4 en Xbox One®) en werkt ook via Microsoft Windows® op een PC. DiRT Rally 2.0 is de 13e versie van de oorspronkelijke game ‘Colin McRae Rally’. De legendarische Schotse FIA rallykampioen uit 1995 maakte in het verleden zelf ook zijn opwachting in een ŠKODA FABIA WRC.
Skoda echallenge rally 20 dash

De ŠKODA Motorsport eChallenge gaat van start op 22 april 2020 met de virtuele editie van de ‘Rally Argentina’, de echte FIA WK-rally die als gevolg van de Corona COVID-19 situatie werd uitgesteld. Het online event is vijf dagen lang toegankelijk voor alle geregistreerde DiRT gamers wereldwijd (directe link: https://dirtrally2.com/clubs/club/295041, club naam: SKODA ECHALLENGE). Deelnemers nemen het in de eChallenge met een virtuele ŠKODA FABIA Rally2 evo tegen elkaar én tegen professionele rallycoureurs op. De individuele resultaten van alle deelnemers worden bijgehouden in een klassement.
Skoda echallenge rally 20 parcours

Internationale kampioenen en rallytoppers doen meeEchte rallycoureurs die normaal gesproken met een ŠKODA FABIA Rally2 in de internationale WK-rally’s uitkomen, doen mee aan het virtuele rallykampioenschap. Voorbeelden zijn de FIA WRC2-kampioen uit 2017, Pontus Tidemand, Europees rallykampioen (ERC1) Chris Ingram, de Slowaakse rallykampioen Martin Koči (SVK) en rookie Oliver Solberg, die met steun van ŠKODA Motorsport in een aantal FIA WK Rally-ronden uitkomt. ŠKODA’s e-game ambassadeur Petr Semerád, één van de meest ervaren Tsjechische gamers in DiRT Rally 2.0, wordt één van de grootste concurrenten voor de echte rallytoppers. Winnaars van de ŠKODA Motorsport eChallenge kunnen rekenen op mooie prijzen.
Skoda echallenge rally 20 publiek

De ŠKODA Motorsport eChallenge is op de social media-kanalen van ŠKODA Motorsport te volgen via de hashtag #BEATSKODAACES.
Skoda echallenge rally 20 lv