Airbnb verhuurt trailer van Marc Márquez tijdens GP van Catalonië

9-7-23. MotoGP-coureur Marc Marquez zet de trailer van zijn team op Airbnb, voor een exclusief MotoGP™ verblijf op het circuit.
Airbnb-Marc-Marquez-trailer-23-trailer_enMarc.jpg

Grand Prix motorcoureur Marc Márquez is helemaal klaar als host om de trailer van zijn team te verhuren voor een overnachting, midden in de actie tijdens de MotoGP™ race in Catalonië, Spanje, net op tijd voor de tweede helft van het seizoen.
Voor de allereerste keer kunnen racefans in de paddock slapen, in een gebied dat normaal gesproken is voorbehouden aan professionele coureurs, naast de privétrailer van Marc Márquez en meters verwijderd van andere topcoureurs.
Hoogtepunten van het verblijf zijn een ritje in de MotoGP™-simulator, VIP-zitplaatsen om de race te bekijken en een persoonlijke rondleiding door de nooit eerder vertoonde pitboxen. 
Airbnb-Marc-Marquez-trailer-23-bed.jpg

De legendarische motorcoureur Marc Márquez ruilt twee wielen in voor vier en heeft de trailer van zijn team op Airbnb gezet voor een verblijf tijdens de Grand Prix van Catalonië. De 8-voudig wereldkampioen is de gastheer van zijn team trailer in het hart van de GP-actie en biedt fans van de motorsport 'pole position' in de paddock van het legendarische evenement. 

Márquez #93 is een van de meest getalenteerde coureurs, met een spectaculaire stijl die geliefd is bij miljoenen over de hele wereld. Nu is hij klaar om Airbnb Host aan zijn repertoire toe te voegen en biedt fans de ongekende kans om een dag lang te leven als een MotoGP™ coureur: toegang tot de paddock - MotoGP™'s backstage gebied.  

"De trailer tijdens een Grand Prix is exclusief gereserveerd voor coureurs en hun teams. Gasten zullen een once-in-a-lifetime ervaring beleven die voor niemand anders beschikbaar is. Dit is het meest opwindende motorsportkampioenschap ter wereld en als gastheer optreden in mijn thuisstad verhoogt echt de inzet voor mij", zegt Márquez. "Gasten krijgen de rit van hun leven - dit is een zeldzaam kijkje achter de schermen van de wereld van professioneel racen." 
Airbnb-Marc-Marquez-trailer-23-raceoveralls.jpg

Over het verblijf
Márquez is gastheer voor een verblijf van één nacht voor maximaal twee personen in de trailer van zijn team op 2 september 2023 voor slechts 93 euro per nacht*, een knipoog naar Márquez' racenummer. Hoogtepunten zijn onder andere:

Een nacht in de trailer van het Márquez-team, gelegen naast de privétrailer van Márquez in een zone langs het circuit die alleen toegankelijk is voor de rijders.
Een kijkje in de memorabilia van de coureur, waaronder zijn meest iconische (en geliefde) helmen en racepakken - en zelfs een selectie van zijn meest dierbare kampioenschap trofeeën!
De perfecte plaatsen in het VIP-dorp om de race te bekijken en toegang tot de pitstraat om de start van de Grand Prix bij te wonen.
Toegang tot het circuit en VIP-passen voor exclusieve voorzieningen en diensten op zondag en zaterdag.
De mogelijkheid om je als prof te voelen met een ritje in de MotoGP™-simulator.
Een persoonlijke rondleiding door de paddock inclusief de pitboxen: de 'backstage' van de MotoGP™, gereserveerd voor coureurs en hun team. 
Airbnb-Marc-Marquez-trailer-23-bank.jpg

Hoe te boeken
Motorliefhebbers kunnen dit verblijf boeken vanaf 19 juli 2023 om 19:00 CEST op airbnb.com/motogp. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor hun reis van en naar Montmeló, net buiten Barcelona (Spanje).