Wie, wat, waar? De huldiging van wereldkampioen Max Verstappen

14-12-21. Een deel van het F1-oranjelegioen wil Max Verstappen toejuichen tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Andere fans vinden dat de huldiging van de eerste Nederlandse wereldkampioen Formule 1 op het circuit van Zandvoort plaats moet vinden. MECC wil Max huldigen in Maastricht.
Max-WK-21-vlag.jpg


Max Verstappen is de eerste Nederlandse wereldkampioen van de Formule 1. Uiteraard moet dat gevierd worden. Maar waar? Wie mag de huldiging organiseren? Wanneer kan dat gebeuren? Diverse partijen maken zich al druk om de eerste Nederlandse wereldkampioen een feestelijk onthaal te bereiden. MECC Maastricht heeft direct aangeboden de wereldkampioen te huldigen in Limburg. Uiteraard alleen indien de coronamaatregelen dit toelaten.
Max-WK-21-oranje-legioen.jpg

“Wij hebben inmiddels bewezen een uitstekende organisator te zijn van grote evenementen. MECC Maastricht kan dan ook als geen ander zorgen voor een fantastische huldiging van F1 wereldkampioen Max Verstappen. Daarnaast is de keuze voor de stad Maastricht gunstig voor de vele Nederlandse én Belgische fans van de in Hasselt (BE) geboren autocoureur. Ook het college van burgemeester en wethouders is enthousiast over de organisatie van de huldiging in MECC Maastricht”, aldus Rob van de Wiel, algemeen directeur MECC Maastricht.
Max-WK-21-teamfeest.jpg

Direct na het behalen van het wereldkampioenschap werd door MECC al contact opgenomen met het management van Max Verstappen om deze huldiging conform zijn wensen te laten plaatsvinden.
Max-WK-21-vlag.jpg

Wordt vervolgd...