Davina Michelle zingt Wilhelmus tijdens F1 Heineken Dutch GP

F1 Zandvoort 21 Davina MichelleFilm 3026-8-21. Op zondag 5 september om 15.00 uur zitten tientallen miljoenen mensen wereldwijd klaar voor de start van de Dutch Grand Prix.

 


Vlak voor dit historische moment kunnen de vele fans wereldwijd genieten van een bijzondere vertolking van het Wilhelmus door Davina Michelle, die muzikaal wordt begeleid door het Luchtmacht orkest.

‘Beat me’
De Nederlandse zangeres, met mondiale faam, heeft naast een extreme passie voor muziek, een groot hart voor racen. Davina Michelle bracht in 2020, speciaal voor de terugkeer van de F1 naar Nederland, het nummer ‘Beat me’ uit.
F1 Zandvoort 21 Davina Michelle
Entertainment komt naar je toe
Davina Michelle verzorgt haar optreden vanaf het asfalt van het CM.Com Circuit Zandvoort. De organisatie van de F1 Dutch GrandPrix brengt via grote publieksschermen en in sommige gevallen live vanaf de track, het entertainment naar de stoel van de fan. Met deze aanpak wil de organisatie de bezoekers, ondanks het schrappen van het festivalpodium, zoveel mogelijk vermaak op de tribunes bieden.

Registratie voor ‘Ultimate Race Festival 2022’
Dutch GP 21 logoDit jaar is er qua entertainment sprake van een afgeslankte editie zonder podium en festival setting, maar voor de volgende editie in 2022 blijven we onveranderd ambitieus en willen we, indien mogelijk, The Ultimate Race Festival neerzetten. Voor de fans die daarbij willen zijn, is het zaak je vanaf vandaag te registreren. Alle fans en klanten die al geregistreerd zijn hoeven dat niet opnieuw te doen. Iedereen die al geregistreerd is, ontvangt vanaf 3 september automatisch een email om tickets voor 2022 aan te vragen.

Sportief directeur Jan Lammers kijkt uit naar de eerste editie van de F1 Heineken Dutch Grand Prix. “Het tempo van de opbouw is echt indrukwekkend. Elke dag weer. Het wordt prachtig. Helaas kunnen niet alle fans dit meemaken, maar volgend jaar hebben de fans die dit jaar zijn afgevallen gegarandeerd een ticket voor het Ultimate Race Festival. Een event met volop racespektakel, optredens van nationale en internationale artiesten en een bomvolle F1 Fanzone met activiteiten voor het hele gezin.”