Max in Holland - Achter de schermen van de film

Max in Holland 20 JeffreyFilm 309-5-20. Red Bull laat ons zien wat er achter de schermen gebeurde in DUTCH ROAD TRIP: FROM PORT TO ZANDVOORT met Max Verstappen en Alexander Albon.

 

 

Wat hebben we genoten van DUTCH ROAD TRIP: FROM PORT TO ZANDVOORT. De film waarin Max Verstappen en Alexander Albon hun Red Bull F1-bolides starten in Rotterdam en vervolgens langs diverse opuur Hollandse locaties naar Circuit Zandvoort rijden. Klik HIER als je nog een keer wilt genieten van de spectaculaire beelden.

Max in Holland 20

Red Bull komt nu met een tweede verrassing. Een film waarin de hoofdrolspelers, de makers, de medewerkers en talrijke fans die lucht gekregen hadden van de opnames laten zien wat er gebeurde tijdens de draaidagen. Spannend of het allemaal wel zou lukken. Met tijdelijk afzetten van straten en wegen. Met het op veilige afstand houden van de fans. Met de bolides, die vaak te langzaam moesten rijden, waardoor de motoren veel te warm werden en voortdurend de vraag rees of de wagens wel heel zouden blijven. Zou wereldkampioen motorcross Jeffrey Herlings het lukken om op het strand over de twee voorbijrazende Red Bulls te springen? 
Max in Holland 20 Jeffrey
Het waren spannende dagen. Vanaf de eerste opnamedag, toen de deuren van de containers waarin de auto's stonden, niet open wilden. Tot aan de laatste dag toen het zo hard regende dat er niet kon worden gereden op Zandvoort. Maar het kwam allemaal goed. Het uiteindelijke resultaat werd een bijzonder autosportspektakel.
Hoe moeilijk en mooi, spannend en gelukkig de film met keihard werken gerealiseerd is, kun je zien in Achter De Schermen. Klik HIER voor The Making Of van de DUTCH ROAD TRIP.
Max in Holland 20 Noordeinde