Dutch Grand Prix uitgesteld - Tickets blijven geldig

GP 19 Formula1 Heineken Dutch GP logo20-3-20. Helaas. De Grand Prix van Nederland gaat voorlopig niet door. Wanneer wel is vooralsnog niet duidelijk. Tot die tijd blijven alle toegangskaarten geldig.

 

 

Gezien de voortdurende wereldwijde verspreiding van het Corona virus (COVID-19) heeft Formula One Management vandaag bevestigd dat de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix niet in het weekend van 3 mei 2020 verreden zal worden. De race is tot nader order uitgesteld.

Daarbij geven de FIA en FOM aan dat ze de komende periode de tijd nemen om mogelijke alternatieve data voor elke Grand Prix later in het jaar te bestuderen. The Dutch Grand Prix ondersteunt beide partijen hierin door voor hen de situatie en het sentiment in Nederland dagelijks te monitoren.
Max Zandvoort 4 3 20 Hugenholtzbocht
Alle toegangskaarten blijven geldig voor een nieuwe datum. Tickethouders hoeven dus niet opnieuw mee te doen met een loting of in de wachtrij voor een webshop. Toegang tot de F1 Heineken Dutch Grand Prix is voor deze groep gegarandeerd.

Indien tickethouders op een nieuwe datum echt niet kunnen, dan kunnen ze conform de voorwaarden hun ticket annuleren en een refund krijgen. Meer informatie over de refund policy zullen wij verstrekken naar de tickethouders nadat er duidelijkheid is over een datum vanuit Formula One Management en de FIA.