Tom Coronel zoekt gridmodel m/v Jumbo racedagen

Tom Coronel WTCR 18 Eat my dustFilm 309-5-18. Wie wil gridmodel worden van Tom Coronel? Mannen en vrouwen kunnen zich aanmelden t/m 10 mei.

 

De afgelopen maanden is er veel te doen geweest omtrent gridgirls in de autosport. Decennialang stonden modellen op de startgrid bij veel autoraces, maar in veel raceklassen zijn de gridgirls inmiddels verdwenen. Autocoureur Tom Coronel en autosportsite Racingnew365 slaan de handen ineen. Zij organiseren een gridmodel verkiezing die toegankelijk is voor boys en girls. De winnaar staat samen met Coronel op de grid bij zijn FIA WTCR thuisrace op het circuit van Zandvoort.

Het is de eerste gridmodel verkiezing ooit, waarbij zowel mannen als vrouwen zichzelf aan kunnen melden. Uit alle aanmeldingen maken Coronel en de redactie van Racingnews365 een selectie. Vervolgens is het aan de fans om te stemmen op hun favoriete gridmodel. Uiteindelijk staat degene met het meeste aantal stemmen tijdens het Pinksterweekend voor de WTCR-auto van Tom Coronel op het circuit van Zandvoort.
Tom Coronel WTCR 18 logo

Wordt het een gridgirl of een gridboy voor Tom?
Mensen kunnen zichzelf aanmelden op de site www.gridmodel.nl en daar een foto en motivatie achterlaten. Het biedt zowel de boys als girls een unieke mogelijkheid om tijdens de Jumbo Racedagen, 50.000 toeschouwers per dag, zijn/haar opwachting te maken als gridmodel.

Autocoureur Tom Coronel merkt dat het onderwerp enorm leeft onder de racefans:
“Het onderwerp gridgirls leeft enorm onder de autosportfans en we krijgen ook vaak vragen van fans waarom de dames er niet meer zijn. Met deze verkiezing bieden we iedereen de kans om zijn/haar stem uit te brengen.”

“Tijden veranderen en autosport is al lang niet meer alleen voor mannen. We zien tegenwoordig ook steeds meer vrouwelijke fans en vrouwen die werkzaam zijn in de autosport. Met een gridmodel verkiezing hebben zowel mannen als vrouwen de kans om een unieke dag te winnen samen met mij, mijn team en Racingnews365!”
Tom Coronel WTCR 18 Eat my dust
Ruud Dimmers, oprichter van de populaire racewebsite Racingnews365, sluit zich daar bij aan. Uit een poll onder de bezoekers van de site bleek na duizenden stemmen dat liefst 86% van de autosportfans het erg jammer vindt dat de gridgirls verdwenen zijn.

“Het is jammer dat gridgirls op stel en sprong verdwenen zijn in veel autosportklassen. Veel fans zijn erg teleurgesteld dat hun mening niet gehoord wordt. Wij bieden de fans samen met Tom Coronel de kans om wel gehoord te worden. Tevens bezorgen wij de winnaar de dag van zijn/haar leven!”