Petrolhead Days presenteert kalender 2018

Petrolhead Days 18 Ferrari11-5-18. Heb je zin om een keer met je eigen auto te racen op het circuit van Zolder of Spa-Francorchamps. Kijk snel op de nieuwe kalender van Petrolhead.

 

 

Na de Porsche Driving Experience op 19 april keren we terug naar het legendarische Circuit de Spa-Francorchamps. Op dinsdag 12 juni zijn we aanwezig op dit F1 circuit met 3 groepen. De klassieke Warming-up en Sport groepen worden nu ook bijgestaan door een RACE groep, exclusief voorbehouden voor racewagens.
Petrolhead Days 18 Porsche 
De Warming-up groep kent 4 sessies van 30 minuten, full catering en begeleiding van de Petrolhead instructeurs inbegrepen. Geniet van jouw eerste circuit ervaring op Spa-Francorchamps en ontdek de juiste technieken op jouw tempo. Prijs: €585, all in.

Petrolhead Days 18 rij paddock

Heb jij al ervaring en rij je liever vrij op circuit met jouw sportwagen? Schrijf je dan nu in voor de Sport groep. Deze groep heeft 6 sessies van 30 minuten, ontbijt, lunch en open bar inbegrepen. Tips nodig om nog sneller te rijden? Vraag gerust hulp aan onze instructeurs, zij staan ter beschikking om uw technieken aan te scherpen. Prijs: €800, all in.
Petrolhead Days 18 lunch

Voor eigenaars van racewagens, trackday auto's of sportwagens op slicks is er de Race groep. Licentie niet verplicht tijdens deze 6 sessies van 30 minuten. Test de setup van jouw race- of trackdaywagen, krijg ervaring achter het stuur en verbeter je rondetijden op dit mythische circuit. Ook bij de Race groep is full catering inbegrepen. Prijs:€800, all in. 

Petrolhead Days 18 Ferrari
De inschrijvingen zijn geopend, registreer je nu via www.petrolheaddays.com. Let op, de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

INSCHRIJVEN PETROLHEAD TUESDAY SPA 

Petrolhead Days kalender 2018
17 May Circuit Zolder               Petrolhead Thursday Classic Cars Only
12 June Spa-Francorchamps   Petrolhead Tuesday
21 June Circuit Zolder              Petrolhead Thursday
5 August Circuit Zolder             Petrolhead Sunday / Petrolhead Rally
9 August Circuit Zolder             Petrolhead Thursday Afterwork 24HoZ
16 August Circuit Zolder           Petrolhead Thursday
20 September Circuit Zolder    Petrolhead Thursday Ladies Only 
25 October Circuit Zolder         Petrolhead Thursday
15 November Circuit Zolder     Petrolhead Thursday