Natuurgebied Zandpolder nieuw en een groot succes

Landscha NH 19 zandpolders filmbeeldFilm 309-8-19. De Zandpolder bij Callantsoog is een nieuw natuurgebied. Wie het al kent komt graag in dit schitterend natuurparadijs.

 

 

 

Het is zeker de moeite waard om eens te komen kijken. Het gebied ligt prachtig tegen de duinen aan en ontwikkelt zich steeds meer als een natuurparadijs. Het kleurt er paars van de bloeiende orchideeën en op de vogeleilandjes broeden honderden vogels. Boswachter Tim Zutt laat je de resultaten zien in een video.
Landscha NH 19 zandpolders filmbeeld
Nog € 15.000,- nodig voor uitbreiding
Onlangs hebben we hier twee extra percelen landbouwgrond gekocht. Deze zijn klaar om ingericht te worden als nieuwe natuur. Met jouw hulp kunnen we aan de slag om waterpartijen met vogeleilanden aan te leggen en een picknickplek. Van de € 60.000 die we hiervoor nodig hebben, is al € 45.000 gedoneerd door natuurliefhebbers. Daar zijn we ontzettend blij mee. Nu het laatste stukje nog.
Help je mee met een donatie? Elk bedrag is welkom. Samen zorgen we ervoor dat er één groot, aaneengesloten natuurgebied ontstaat. Alvast hartelijk bedankt!

                                                             DOE EEN GIFT

Landscha NH 19 zandpolders filmbeeld
PS. Wil je de Zandpolder bezoeken? Je kunt er vrij wandelen over de (onverharde) wegen. We hebben een mooie route voor je klaar staan.