Donkervoort D8 GTO Individual Series terug in nieuwste Asphalt 9

11-2-23. Brullende Donkervoorts knallen op volle toeren door de straten van Parijs in de nieuwste update van de blockbuster racegame Asphalt 9: The City of Lights.
Donkervoort-Asphalt-9-23-Parijs.jpg

Donkervoort is terug in de nieuwste Asphalt 9-update met zijn laatste D8-model, de D8 GTO Individual Series. De Lichtstad is nu beschikbaar. De aanwezigheid in een van 's werelds beste racegames brengt het Donkervoort-ethos van ultralicht gewicht en geen compromissen naar een nieuw autominnend publiek, met vier miljoen mensen die Asphalt 9 in de eerste week downloaden in de app-winkels van de wereld.
Donkervoort-Asphalt-9-23-lv.jpg

Dat betekent dat Donkervoort-liefhebbers hun aanpasbare supercars zo snel als ze willen door de straten van de Franse hoofdstad kunnen laten rijden op alles van een smartphone tot een tablet tot een laptop of console. 

Schakel over naar de racemodus
De Asphalt 9-game is overal beschikbaar, van de Apple App Store tot Google Play tot de Galaxy Store tot Microsoft, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S en zelfs Steam.
Donkervoort-Asphalt-9-23-neus.jpg

De D8 GTO-Individual Series werd zo hoog gewaardeerd door de producenten van Asphalt dat het zijn eigen legendepas heeft geschonken - gereserveerd voor de meest exclusieve supercars uit de meer dan 200 auto's die het simuleert. Spelers kunnen dit gebruiken om de auto en andere speciale voordelen te ontgrendelen.
Donkervoort-Asphalt-9-23-rv.jpg

Asphalt 9 heeft vijf verschillende racemodi, variërend van Career, Multiplayer, Club, Daily Events en Seasonal Events, en er is zelfs een Drive Syndicate, waar coureurs moeten ontsnappen aan achtervolging door de politie, wat Donkervoort op de weg ten zeerste afraadt. Of op Ambassador Tours.