Activitygift voor een onvergetelijk avontuurlijk cadeau

22-3-22. Welk cadeau is meer waard dan een unieke belevenis? De zoveelste douche-set of fles wijn is natuurlijk een welkome aanvulling van de huisraad, maar een cadeau dat echt beklijft is een beleving waarin er nieuwe herinneringen worden gemaakt.
Activitygift-22-noorderlicht.jpg

Het jonge Nederlandse bedrijf Experiencegift lanceert nu dan ook Activitygift (https://www.activitygift.com/nl/), een online giftcard waarmee je talloze belevingen cadeau kunt doen. Wat dacht je van een tocht naar het Noorderlicht of een diner in de woestijn? Van avonturen dichtbij huis tot experiences ver over de grens. Geef een unieke beleving cadeau.

1. Privé fototocht voor het vastleggen van het Noorderlicht
Ga op een privéavontuur op jacht naar het noorderlicht. Met een professionele gids ga je op zoek naar het magische groene licht in Finland en krijg je tips en tricks om dit bijzondere natuurverschijnsel vast te leggen op de gevoelige plaat. De gidsen nemen je mee naar de beste plekken met de mooiste uitzichten. Een onvergetelijke ervaring. (Foto boven)

2. Helicopter tour & picknick Grand Canyon
Deze helikoptertour is het kroonjuweel in de selectie van helikoptervluchten en dan ook erg populair! De vlucht neemt je mee op spectaculaire hoogte om de Hoover Dam, Lake Mead en Grand Canyon West van bovenaf te bewonderen. Eenmaal rondgevlogen, land de heli op een privéplateau met uitzicht op de Colorado-rivier. Hier geniet je als een koning van een champagnepicknick in het decor van de rode bergen.
Activitygift-22-helicoptertour-Grand-Canyon.jpg
3. Diner in de woestijn van Dubai
In het hart van het Dubai Desert Conservation Reserve (DDCR) ligt een verborgen parel waar zich dagelijks honderden gazellen en oryxen verzamelen. Tijdens deze unieke woestijnervaring zie je de zon ondergaan en de dieren hun weg vinden. Dit terwijl de beroemde Franse chefkok Franck Sanna een onvergetelijk diner voor je op tafel zet.
Activitygift-22-diner-Dubai.jpg
4. Luxe ballonvaart over Cappadocië, Turkije
Cappadocië is dé plek voor het maken van een luchtballonvaart. Zodra de zon opkomt verschijnen er tientallen luchtballen aan de hemel die hun vuur laten branden. Tijdens deze ervaring stap je in de mand voor een tocht over kloven, bergen en de huizen van de regio. Romantiek gegarandeerd.
Activitygift-22-ballonvaart_Turkije.jpg
5. Avondcruise door Amsterdam
Ook dichter bij huis zijn er te gekke belevingen om cadeau te geven. Wat dacht je van een luxe Amsterdamse avondcruise? Het is een geweldig (en veel romantischer) alternatief voor de volgepakte toeristische rondvaartboten. 
Activitygift-22-avondcruise-Amsterdam.jpg