LEGO van nieuwe Ferrari tot Space Shuttle en bloemenboeket

Lego 21 Ferrari 2x12-9-21. Het is geen geheim dat bouwen met LEGO de perfécte manier is om de tijd door te brengen. Niet alleen voor kids maar ook voor volwassenen. LEGO is blijvend populair. En vernieuwend.

 


Wist je dat er tijdens het kerstseizoen maar liefst 28 LEGO sets per seconde worden verkocht? Dat zijn er 1.680 per minuut, 100.800 per uur. Ook dit jaar komt LEGO met verrassende nieuwe cadeausets, perfect voor pakjesavond of onder de kerstboom. Want of je nu een architect bent, graag bloem schikt in je vrije tijd, een LEGO verzamelaar bent of gewoon wat afleiding zoekt, LEGO heeft vast wel iets leuks voor op je verlanglijstje dat je de koude decembermaand door helpt.
Lego 21 Ferrari bouwen

Als we een aantal toys for boys moeten opsommen, dan staat een rode Ferrari vast en zeker in de top 3. Een echte is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar hey, deze te gekke miniatuur sportauto van LEGO voldoet perfect totdat je voldoende hebt gespaard voor the real thing. De auto bevat alle authentieke details, inclusief V8 motor en doet de schoonheid van de Italiaanse autofabrikant alle eer aan. Rij in stijl het nieuwe jaar binnen met de LEGO® Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” als kerstcadeau.
Lego 21 Ferrari 2x

10,9,8,7,6, 5 … Terwijl de familie aftelt naar het nieuwe jaar, maak jij je klaar voor de lancering van de LEGO® NASA Space Shuttle Discovery. Werp dankzij deze set, die uit maar liefst 2354 onderdelen bestaat, een blik op de ruimte. Open het vrachtruim om de legendarische ruimtetelescoop Hubble op zijn ontdekkingsreis te sturen. En vergeet je reisbestemmingen niet aan te duiden op de LEGO® Art Wereldkaart. Het ideale cadeau voor iedereen die zelf eens een blik op de ruimte wil werpen.
Lego 21 Space Shuttle

Schuif je dit jaar met het kerstdiner aan bij vrienden of familie dan is dit LEGO® Bloemenboeket het perfecte cadeau. Dit atypisch boeket verrast je keer op keer dankzij de verstelbare bloemblaadjes en stengels en past in iedere vaas. Leuk weetje, deze set uit de LEGO Botanische Collectie voor volwassenen bevat een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardige kunststof, die is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet.
Lego 21 bloemenboeket
Nog inspiratie nodig voor een Sint of Kerst cadeau? Je tovert een glimlach op het gezicht van elke Disney fan met de LEGO® Art ǀ Disney's Mickey Mouse, maakt elke interieur lover blij met een stijlvolle vintage typemachine, geeft sportfans een aandenken aan de Olympische Zomerspelen in Tokyo met de Tokyo set en doet sneakerheads een sprongetje maken als ze de LEGO® Adidas Originals Superstar uit de verpakking halen.
Lego 21 typemachine
Lego 21 Adidas schoen
Over de LEGO® Group
De LEGO Group is een particulier familiebedrijf met het hoofdkantoor in Billund, Denemarken, en hoofdkantoren in Enfield (USA), Londen (het Verenigd Koninkrijk), Shanghai (China) en Singapore. Opgericht in 1932 door Ole Kirk Kristiansen, en gebaseerd op de iconische LEGO steen, is het één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van speelmaterialen. Met de ondernemingsgeest ‘Alleen het beste is goed genoeg’ als uitgangspunt legt het bedrijf zich toe op de ontwikkeling van kinderen en streeft ernaar om de bouwers van morgen te inspireren en te ontwikkelen door middel van creatief spel en leren. LEGO producten worden wereldwijd verkocht en kunnen virtueel worden verkend op www.LEGO.com. Voor meer nieuws van de LEGO Group, informatie over onze financiële prestaties en toewijding aan verantwoordelijkheid gaat u naar www.LEGO.com/aboutus
Lego 21 Mickey Minnie