Gyrocopter, helicopter en vliegtuigen in online veiling

Film 30Troostwijk 20 gyrocopter30-7-20. Unieke collectie gyrocopters, helicopter, dubbeldekker en diverse vliegtuigen van het Aviation Museum in Arnemuiden in een online veiling.

 

 

Wegens beëindiging van een privécollectie worden diverse klassieke gyrocopters, helicopter, vliegtuigen en onderdelen aangeboden via een online veiling op het platform van Troostwijk Auctions. Op vrijdag 21 augustus 2020 kunnen alle kavels bezichtigd worden op afspraak, tijdens de kijkdag in Arnemuiden. Meebieden kan tot dinsdag 25 augustus 2020, de veiling sluit om 19:00 uur. 
Troostwijk 20 gyrocopter blkoot

Het Gyrocopter Aviation Museum in Arnemuiden bevat een indrukwekkende privécollectie van klassieke vliegtuigen. Vanwege het overlijden van de eigenaar van deze collectie, hebben nabestaanden besloten de volledige verzameling te verkopen via een online veiling. 

De veiling bestaat uit 350 kavels en bevat onder meer Gyrocopters, Helicopter, Ultralights, Tiger Moth, Fairchild, Cessna's, Super Pipercub, diverse voertuigen, 2CV's, Ford Lincoln, Motorfietsen, Boeing vliegtuigmotoren, aviation onderdelen en gereedschappen. 
Troostwijk 20 dubbeldekker

Alle items in de veiling zijn uniek. De eigenaar van de privécollectie heeft met vrienden en vrijwilligers jarenlang vol passie en toewijding de toestellen en onderdelen gerestaureerd, zodat er ook daadwerkelijk weer mee gevlogen kon worden. 

“Dit is een zeer unieke en bijzondere collectie. Vooral omdat alle gyrocopters, vliegtuigen en helicopter ook daadwerkelijk kunnen vliegen. Dus niet alleen iets om naar te kijken om ook om nog veel vlieg plezier van te hebben.” Aldus de veilingmeester. 
Troostwijk 20 helicopter

Over de veiling
Deze online veiling sluit op dinsdag 25 augustus 2020 vanaf 19:00 uur. Bezichtiging van de kavels is uitsluitend op afspraak mogelijk op vrijdag 21 augustus 2020. Aanmelden voor 18 augustus 2020 tot 17:00 uur, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld bij het aanmelden het projectnummer (32409) en uw kopernummer. Locatie: Calandweg 2, 4341 RA in Arnemuiden.

Alle details over deze veiling en de voorwaarden zijn te bekijken via deze link:
https://www.troostwijkauctions.com/nl/aviation-industry/01-32409/  
Troostwijk 20 gyrocopter

Over Troostwijk Veilingen
Troostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant.
Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Veilingen verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Veilingen veilt per jaar ruim 520.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 137 landen.