Aftershokz Aeropex draadloze audiokwaliteit

Aftershokz Aeropex 19 blauw29-9-19. Met de nieuwe Aeropex laat Aftershokz zien dat de uitzonderlijke audiokwaliteit van de draadloze  en waterdichte bluetooth hoofdtelefoon een grote sprong voorwaarts is op het gebied van botgeleidingstechnologie.

 

 

De Aeropex  is niet alleen 30% kleiner en 3% lichter dan de Trekz Air, maar biedt bovendien een ongeëvenaarde audiokwaliteit, die een grote sprong voorwaarts in de innovatieve botgeleidingstechnologie van Aftershokz laat zien. Ook is de geluidslekkage naar de omgeving met maar liefst 50% teruggedrongen, vergeleken met zijn voorganger.
Aftershokz Aeropex 19 blauw

Aeropex is een waterdichte Bluetooth-hoofdtelefoon die werkt via botgeleiding. Daarmee luister je naar je favoriete muziek, zonder dat je je oren afsluit voor het omgevingsgeluid. Zo kun je veilig fietsen, hardlopen of andere activiteiten ondernemen waarbij je alert moet blijven op wat er om je heen gebeurt.

Dankzij een 30 graden gekanteld geluidselement is een groter dynamisch bereik mogelijk geworden. Dat zorgt voor diepere bassen, minder vibratie en sprankelende hoge tonen. De hoogwaardige frequentieresponscurve is vergelijkbaar met, of zelfs beter dan die van traditionele oordopjes.
Aftershokz Aeropex 19 kano

De LeakSlayer-openingen van de Air ontbreken op de Aeropex, wat de geluidslekkage naar de omgeving met maar liefst 50% heeft gereduceerd en zorgt dat de hoofdtelefoon IP67 waterbestendig is. Dit betekent dat de hoofdtelefoon gedurende een half uur tot 1 meter diepte in water kan worden ondergedompeld. De Aeropex is comfortabel, flexibel en praktisch en daardoor de ultieme hoofdtelefoon voor elke muziekliefhebber. De oplaadbare accu van Aeropex biedt tot acht uur luister- en belplezier.
Aftershokz Aeropex 19 zwart

Aftershokz Aeropex-functies:
Tot acht uur luisterplezier: koppel Aeropex via Bluetooth® v5.0 aan je telefoon en luister tot acht uur lang naar muziek of hang urenlang aan de telefoon met je vrienden.
Water-, stof- en vuilbestendig: Aeropex kan worden ondergedompeld in water tot 1 meter diep. Handig tijdens het sporten!
OpenFit™-ontwerp: meer comfort in een revolutionair ontwerp met open oren. De Aeropex geeft prioriteit aan veiligheid, zodat je muziek kunt luisteren zonder de wereld om je heen te blokkeren – safety first!

De Aftershokz Aeropex heeft een advies verkoopprijs van 169,95 euro en nu is verkrijgbaar via Coolblue.