Regatta Fingal Technical T-shirt met UV-bescherming

Regatta Fingal T 19 meisje jongen11-8-19. Het nieuwe Fingal Technical T-shirt van Regatta is ideaal voor actieve buitenmensen. Het is gemaakt van zacht en vochtafdrijvend polyester dat een UV-bescherming biedt van factor 40+. Een inspirerend T-shirt voor hikers.

 

De T-shirts zijn verkrijgbaar voor dames en heren in frisse, zomerse kleuren. Sommige zijn voorzien van een inspirerende hikers-opdruk. De Fingal van Regatta is een sportief T-shirt waarin je je comfortabel inspant onder warme omstandigheden. Het drijft vocht effectief weg van je lichaam en is sneldrogend. De snit zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Het model heeft een ronde halslijn en korte mouwen.
Regatta Fingal T 19 zeegroen oranje

Informatie
Consumentenadviesprijs Regatta Fingal T-shirt € 19,95. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en Bol.com. Informatie: www.regatta.com
Regatta Fingal T 19 meisje jongen

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.