Aftershokz Xtrainerz met botgeleidingstechnologie

Aftershokz 19 zwemmer15-1-19. Botgeleidingstechnologie is een van de populairste technologiën tegenwoordig. Alles draait om multi-tasking. Aftershokz Xtrainerz en Optishokz laten je multi luisteren.

 

 

Minivibraties zenden geluid door de schedel, terwijl het trommelvlies beschikbaar blijft om omgevingsgeluid te horen, waardoor je bewust blijft van je omgeving, iets dat traditionele koptelefoons missen. Daarom presenteert Aftershokz met trots 2 nieuwe producten in het segment.
Aftershokz 19 Xtrainer zwart

Xtrainerz
De Xtrainerz (spreek uit als "crosstrainers") is een waterdichte MP3-botgeleidingskoptelefoon van Aftershokz. Xtrainerz slaat waar je maar naar wilt luisteren op, zodat je je telefoon weg kunt houden van het water. Xtrainerz is ontworpen voor triatleten, zwemmers, surfers en watersportavonturiers, en stelt gebruikers in staat om naar hun favoriete muziek, audioboeken of podcasts te luisteren en tegelijkertijd een volledig situationeel bewustzijn te zijn van de omgeving.

De nieuwe Xtrainerz van Aftershokz is IP68 goedgekeurd, wat betekent dat ze tot 1,5 meter in water kunnen worden ondergedompeld. De MP3-hoofdtelefoon wordt geleverd met 4GB aan opslagcapaciteit, waardoor er voldoende ruimte is voor een uitgebreide playlist met fitness nummers. De Xtrainerz is comfortabel, flexibel en praktisch en daardoor de ultieme hoofdtelefoons voor elke sportliefhebber. De batterij van Xtrainerz gaat tot zes uur mee.
Aftershokz 19 zwemmer

Aftershokz Xtrainerz-functies:

4GB-capaciteit: compatibel met MP3-, WMA-, WAV- en AA-muziekbestanden. Met één knop kunt u kiezen tussen de normale, willekeurige of herhaalmodus.

Batterijduur van zes uur: Xtrainerz laadt volledig op in minder dan 2 uur. Met magnetische oplaadpunten zijn er geen kabels nodig.

Water-, stof- en vuilbestendig: Xtrainerz kan worden ondergedompeld in water tot 1,5 meter. De Xtrainerz kan ook tegen zee- en zwembadwater. Stof- en vuilbestendig, bestand tegen extreme temperaturen van -10 tot 45 graden Celsius.

OpenFit ™-ontwerp: meer comfort in een revolutionair ontwerp met open oren. De Xtrainerz geeft prioriteit aan veiligheid, zodat je op muziek kunt afstemmen zonder de wereld om je heen te blokkeren - van vitaal belang om veilig te blijven.
Aftershokz 19 brillen

OptiShokz
OptiShokz, het nieuwe zustermerk van AfterShokz, lanceert zijn premium botgeleidingszonnebril, ontworpen om fietsers, hardlopers, wandelaars, golfers, skiërs en anderen te laten luisteren naar hun favoriete muziek, podcasts of audioboeken en te bellen terwijl ze omgevingsgeluid blijven horen om zo veilig hun activiteit kunnen uitvoeren. In de pootjes van deze Bluetooth-zonnebril zijn transducers ingebouwd achter het oor, waar ze minivibraties door de schedel naar het binnenoor verzenden. Met deze multifunctionele sportzonnebril kun je als nooit tevoren van elke activiteit onder de zon genieten.
Aftershokz 19 fietser