Bolt en Inner Circle vieren Valentijnsdag met korting en kansen

10-2-23. De jaarlijkse dag van de liefde ligt in het verschiet.
Bolt-Valentijsdag-23-vrouw.jpg

Van oudsher een dag voor velen om de liefde te vieren met hun partner of date. Maar, hoe vaak nemen we de belangrijkste persoon in ons leven op date? Datingapp Inner Circle en mobiliteitsplatform Bolt vinden zelfliefde belangrijk en om dit te stimuleren slaan ze de handen ineen met de campagne ‘Date jezelf’.

Date voor één
Het mobiliteitsplatform en de datingapp stimuleren singles om tijdens Valentijnsdag op date te gaan met zichzelf. Zo krijgen gebruikers van zowel de Bolt- als Inner Circle-app volgende week 14 procent korting op hun rit met een Bolt-taxi, als zij met zichzelf op date gaan. Deelnemers maken bovendien kans op een ‘zelfliefde’-pakket ter waarde van €300. Ten slotte ontvangen Inner Circle-gebruikers 50 procent korting op hun eerste rit bij Bolt in februari.
Bolt-Valentijsdag-23-man.jpg

Crystal Cansdale, Hoofd Communicatie van Inner Circle legt uit waarom zelfliefde zo belangrijk is op deze dag: “Misschien vinden mensen het vreemd dat we als datingapp mensen aanmoedigen om met zichzelf op date te gaan tijdens Valentijnsdag, in plaats van met anderen. Maar een dag in het jaar moet er niet voor zorgen dat singles zich eenzaam voelen of druk ervaren om een relatie aan te gaan. Het kan namelijk ook een dag zijn om liefde in al haar vormen te vieren. Geef jezelf wat extra liefde en aandacht, zodat je je datingreis op een nog optimistischere manier kan voortzetten.”

Lars Speekenbrink, Country Manager bij Bolt Nederland over de samenwerking: “De samenwerking tussen Bolt en Inner Circle is een goede match omdat Inner Circle hun gebruikers stimuleert op echte dates te gaan. Dit sluit aan bij Bolt, omdat onze taxidiensten een betaalbare, comfortabele, handige en veilige manier bieden om erop uit te gaan met jezelf.”