Wie nomineer jij voor Tante Rikie's Zwarte Cross lintjesregen

6-5-22. Een vorst is niets zonder haar onderdanen. De koningin der Zwarte Crossers had nog één grote wens voor haar jubeljaar: een lintjesregen voor haar liefjes!
Zwarte-Cross-22-TR_lintjesregen.jpg

Zoals het een echte leider van het volk betaamt roept Tante Rikie hulp in. Nomineren? Dat kan! Draag een mede-Zwarte Crosser aan. Op basis van de motivatie (maximaal 100 woorden) en aanvullend veldonderzoek maakt Tante Rikie de keuze welke personen zij zal onderscheiden. Lef, heldenmoed, eigenwijsheid, creativiteit, humor, trouw of nalatigheid wordt eindelijk erkend en Rikie zal deze mensen van vleesch en bloed ook echt koninklijk decoreren tijdens de Zwarte Cross.

Via de link www.zwartecross.nl/info/lintjesregen kunnen mensen elkaar tot 20 juni nomineren. Op basis van de motivaties en aanvullend veldonderzoek zullen de lintjes verstrekt worden.

Op de Zwarte Cross 2022 zal koningin Tante Rikie de verkozen helden ontvangen en live op het podium de Koninklijke Tante Rikie Lintjes opspelden. Zij ontvangen tevens eeuwige roem en toegang tot de Zwarte Cross 2022.
Zwarte-Cross-18-band.jpg

Categorieën Lintjes
‘De Gouden Ulk’ – de hoogste onderscheiding binnen de Kanselarij der Zwarte Crossers. Voor onbaatzuchtig heldenmoed.
‘De Zilveren Droadnaegel’ – een onderscheiding voor diegene die de facto dwaalt van de kudde en zijn eigen koers vaart. De Grote Denker die eigenwijs en creatief is, immuun voor groepsdruk en alle andere soorten beïnvloeding.
‘De Steekpenning voor Nalatigheid’ – in onze inclusieve samenleving hoort een prijs en podium voor iedereen. Welke lafbek wil jij in het zonnetje zetten?
‘Eremedaille voor Naastenliefde’ – we moeten het met elkaar rooien op deze aardkloot. Onbaatzuchtige naastenliefde kan het verschil maken in iemands leven en bovendien de sociale cohesie fors versterken. Wie staat altijd voor een ander klaar? Wie geeft de beste feestjes? Wie geeft de meeste rondjes? Deze persoon verdient erkenning!
‘Medaille voor Trouw en Langdurige Dienst’ – welke eenkennige collega hoort inmiddels bij het meubilair en is met geen stok weg te krijgen uit jouw organisatie?
‘De Blikken Pechvogel’ – "Wie niet waagt, wie niet wint" zeggen ze altijd. Deze onderscheiding is voor de waaghalzen die nooit winnen, maar ook nooit opgeven.

Nomineren? Draag een mede-Zwarte Crosser aan via het formulier. Alsof het allemaal nog niet genoeg is verloten we onder de inzendingen 10.000m2 anti-worteldoek (in kleuren roze, okergeel en metallic), een Kibani kantenmaaier en een echt collectors-item: het prototype (met authentieke lasnaad) van de Zwarte Rosser (unisex).

Jubeljaar Tante Rikie
Zwarte Cross vindt plaats van 14 tot en met 17 juli 2022. Het hele jaar, tot aan de Zwarte Cross, staat in het teken van onze afzwaaiend leider 'Tante Rikie'. Er komen nog enkele kaarten beschikbaar op dinsdag 10 mei vanaf 11.00 uur via www.zwartecross.nl