Cruyff Foundation 14K Run inschrijving geopend

Cruyff Foundation 14K Run 1813-3-18. De Cruyff Foundation vraagt aandacht voor een bijzondere activiteit: de Cruyff Foundation 14K Run! Schrijf je in en doe mee!

  

De Cruyff Foundation zou het namelijk te gek vinden als zoveel mogelijk lopers mee doen aan de Cruyff Foundation 14K Run! Zo kunnen we samen geld ophalen voor de projecten van de Cruyff Foundation om nóg meer jeugd in beweging te brengen.

Cruyff Foundation 14K Run – woensdag 25 april
De Cruyff Foundation 14K Run is een Social Run ter nagedachtenis aan Johan Cruijff, met als doel zijn gedachtegoed levend te houden én geld op te halen voor de Cruyff Foundation. De hoofdafstand is een route van 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff. Het is ook mogelijk om mee te doen aan de 5K Run of de Kids Run. De start van de 14K Run is bij het Olympisch Stadion, alle afstanden finishen in de Johan Cruijff ArenA. Natuurlijk zijn alle Runs ook toegankelijk voor sporters met een beperking. De 14K Run organiseert de Foundation samen met Ajax.

Cruyff Foundation 14K Run 18

Wil je meedoen samen met jouw bedrijf? Voor business teams en VIP teams zijn er
speciale arrangementen.

Ben je enthousiast geworden en wil je aan één van de afstanden of Business Run 14K mee doen?
Geef je dan op via de website van het evenement!

Samen brengt de Cruyff Foundation jeugd vooruit door beweging
Voor ons ligt een nieuw jaar waarin de Cruyff Foundation weer veel jeugd in beweging wil brengen en hen zo willen helpen bij hun ontwikkeling. Natuurlijk hebben ze hiervoor al mooie plannen. Benieuwd naar een impressie van de activiteiten dit jaar? Bekijk dan de activiteitenkalender!