Tuin der Lusten komt naar Kasteel Oolde in Laren

Tuin der Lusten 18 DINER6-6-18. Goed nieuws voor de liefhebbers van het Oerol-festival. Op  22, 23 en 24 juni komt De Tuin der Lusten naar Laren (Gelderland) met een culinair en cultureel zesgangenmenu.


De Tuin der Lusten is een culinair theaterfestival en voor liefhebbers van het Terschellingse Oerol-festival een absolute must. Het reizende festival doet elk jaar een ander particulier landgoed aan, en richt de mooie hoekjes van het landgoed in op locatietheatervoorstellingen en een dinerzaal in de open lucht. Deze editie zal Kasteel Oolde het landgoed drie dagen openstellen voor onder andere een theaterprogramma van voormalig NOS-journaal presentatrice Debby Petter.
Tuin der Lusten 18 Debby Petter

Sinds een paar jaar biedt het festival een totaalervaring aan alle bezoekers. Een zesgangenmenu bestaande uit drie kunst- en drie dinergangen. Een wandeling door de monumentale park- en tuinaanleg van Kasteel Oolde met stilstaand theater van DaaD als amuse. Daarna filosofisch theater van Studio Eclipse en vertelkunst van Debby Petter. Kunst, locatietheater en mediterrane gerechten wisselen elkaar af in zes prikkelende gangen. Alles afgestemd op het landgoed en haar karakteristieken. Het volledige programma staat op http://www.detuinderlusten.eu.
Tuin der Lusten 18 DINER