Jachthaven Naarden verandert 15 juni in Jazz Marina

Naarden Jazzmarina 19 banner5-6-19. Op zaterdag 15 juni verandert Jachthaven Naarden in een Jazz Marina met jazzbands, leuke foodtrucks en activiteiten op en aan het water voor jong en oud.



Activiteiten op het water
Om 14.00 gaat het festival van start. Iedereen is welkom om vrijblijvend kennis te maken met diverse watersportactiviteiten. Bezoekers kunnen zelf ervaren hoe leuk watersport is. Er zijn mogelijkheden om te zeilen in een Randmeren boot, te Suppen, of te relaxen in een sloep. Deskundige instructeurs laten zien hoe leuk het is op het water. Ook de kinderen zal het aan niets ontbreken. Er zijn onder andere een springkussen en waterballen. 
Naarden Jazzmarina 19 strand
Live muziek, eten & drinken
Op het gezellige havenplein staan verschillende kraampjes en foodtrucks met o.a. heerlijk gegrild vlees uit de ‘Green Egg’, biologische hamburgers en natuurlijk verse vis. Ook op het podium wordt het genieten met veel live blazers, drums, gitaren en zang. De line-up bestaat uit jazz muzikanten zoals ‘Jazz Trio’ het ‘Hugo Sips Trio’ en afsluiter is Oded Nir met een saxofonist en vocaliste! Meer info over alle artiesten is te vinden op de facebook pagina van Jazz Marina. 
Het sfeervolle havenfestival is een leuk uitje voor het hele gezin en is gratis toegankelijk. Gerrit Gortzak, Havenmanager Jachthaven Naarden: “Dit is de vijfde keer dat we het havenfestival organiseren. Een ‘open havendag’ om kennis te maken met onze jachthaven en te zien hoe leuk het is om hier op of aan het water te vertoeven. We willen dat iedereen zich welkom voelt, met of zonder boot en elke dag van het jaar” 
Naarden Jazzmarina 19 oesterman
Nationaal Meevaarweekend 
Jachthaven Naarden neemt tijdens deze dag ook deel aan het Nationale Meevaarweekend, een initiatief van HISWA Vereniging en het Watersportverbond. Doel van dit weekend is om het plezier van water met meer mensen te delen en te laten zien wat het water allemaal te bieden heeft. Watersporters, -recreanten en – ondernemers van Jachthaven Naarden nemen tijdens dit weekend mensen, die nog nooit het water op zijn geweest, mee in hun wereld. Mensen die een keer willen varen en het water op willen kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Naarden Jazzmarina 19 banner
Locatie
Jachthaven Naarden, IJsselmeerweg 6 Naarden. Direct naast de A1 (Afslag Naarden-Vesting)
Wanneer
Zaterdag 15 juni van 14.00 tot 20.00