Kinepolis voorpremière van Avengers: Infinity War

Film 30Kinepolis Avengers 18 flyer17-3-18. Kinepolis haalt de Marvel superhelden terug tijdens nachtelijke voorpremière van Avengers: Infinity War.

 

Tien jaar na de eerste film van het Marvel Cinematic Universe, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Kinepolis vertoont in de bioscopen Jaarbeurs Utrecht, Breda, Dordrecht, Almere, Enschede en Hoofddorp in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 april om 00:01 de voorpremière van deze spectaculaire superheldenfilm. De voorverkoop voor dit unieke evenement is inmiddelsvan start.

Kinepolis Avengers 18 filmbeeld
Tweede Marvel-hit van 2018Na de succesvolle release van ‘Black Panther’, die wereldwijd al voor meer dan 1 miljard aan omzet zorgde, is het vanaf 25 april de eer aan regisseurs Anthony en Joe Russo om met ‘Avengers : Infinity War’ het stokje over te nemen. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande Marvelfilms bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos; een bedreiging die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten alles opgeven om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan de wereld.

Kinepolis Avengers 18 flyer

Marvelfans kijken hun ogen uit bij KinepolisBioscoopketen Kinepolis begrijpt dat Marvelfans niet kunnen wachten om al hun superhelden verzameld te zien. Daarom vertoont zij in de nacht van 24 op 25 april de voorpremière van deze ultieme superheldenfilm. Dankzij Laser Ultra, 3D en Dolby Atmos bekijk je Thor, Iron MAn, Captain America, Black Widow en nog veel meer in de beste kwaliteit op het witte doek.  En natuurlijk staat ook de bioscoop helemaal in het teken van onze favoriete superhelden. Dit wil je niet missen: koop nu je tickets!

Praktische info:
Voorpremière Avengers : Infinity War Part 1
24 op 25 april om 00:01 uur
In Kinepolis Utrecht Jaarbeurs, Breda, Dordrecht, Almere, Enschede en Hoofddorp