GRATIS naar de Vakantiebeurs 2019 in Utrecht

Vakantiebeurs 19 logo5-12-18. Waar en hoe ga je in 2019 vakantie vieren? Op die vraag vind je zonder twijfel een antwoord tijdens de Vakantiebeurs 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht. En als je het antwoord op onze vraag weet, maak je kans op een GRATIS TOEGANGSKAART. Doe mee!

  

Van 10 tot en met 13 januari ligt de wereld aan je voeten tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers kunnen dit keer nieuwe landen en culturen ontdekken en zich laten inspireren door de honderden reisaanbieders en aanwezige locals uit de verschillende landen. Nieuwkomers dit jaar zijn o.a. Libanon, Georgië en het emiraat Ras al Khaimah. Verrassende workshops en presentaties informeren de bezoeker over de meest uiteenlopende onderwerpen.
Vakantiebeurs 19 FOX win

MAAK KANS OP EEN GRATIS TOEGANGSKAART

AB-magazine.nl mag ook dit jaar weer 10 lezers blij maken met een vrijkaart voor de Vakantiebeurs 2019. Om kans te maken op een gratis toegangskaart stellen we een vraag. Stuur het antwoord op die vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uit de goede inzenders loten we 10 winnaars die in het Nieuwe Jaar per mail bericht krijgen.

DE VRAAG

Elk jaar wordt de Vakantiebeurs mooier en groter. Elk jaar nieuwe workshops, attracties en activiteiten. Elk jaar zijn er ook nieuwkomers. Je hoeft slechts 1 nieuwkomer te noemen om mee te dingen naar een vrijkaart voor de aanstaande Vakantiebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. 

Voor de fiets- en wandelliefhebbers is een speciale route over de beurs aangelegd die hen langs alle specialistische aanbieders van de mooiste fiets- en wandelbestemmingen voert. De mooiste wijnen uit de bekendste wijnstreken in Italië, Duitsland en Zuid-Afrika worden geproefd op de wijnroute.
De kidsroute biedt de kleine reiziger een rondleiding met spannende activiteiten en vrolijke animaties.
Vakantiebeurs 19 fietsroute

Kamperen aan de Kust
Nieuw dit jaar is de camping & outdoorzone die de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kamperen toont. De kampeerder waant zich op een zomerse kampeerbestemming tussen de nieuwste caravans, campers, vouwwagens en (dak)tenten en ontvangt advies op maat van de leukste campings en ultieme kampeerbestemmingen als Frankrijk, Italië, Kroatië en Spanje. Een drankje in de Beachclub, rondje in het reuzenrad en kijken naar abseilers of kitesurfers maakt het vakantiegevoel compleet.
Vakantiebeurs 19 logo