Antea Group laat je meedenken in pop-up store

Antea Pop upstore Utrecht 18 store29-9-18. Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group opent van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober een pop-up store op Utrecht Centraal. Om over de toekomst van Nederland te praten.

 

 

Met deze tijdelijke Antea Group-winkel wil het bureau een breed publiek laten kennismaken met de ingenieurswereld én met bezoekers in gesprek gaan over de toekomst van Nederland. De ingenieurs en adviseurs van Antea Group maken onze leefomgeving elke dag een stukje mooier, beter en veiliger. Werk dat vaak achter de schermen plaatsvindt. Antea Group wil haar werk daarom dichter bij de inwoners van Nederland brengen. ‘We willen mensen laten zien wat we doen, maar vooral ook van hen horen wat er bij hen leeft en waar wij volgens hen onze denkkracht op in moeten zetten’, vertelt Eelke Dute, één van de initiatiefnemers. 
Antea Pop upstore Utrecht 18 flyer

Kennismaken
De tijdelijke winkel wordt gerund door de medewerkers van Antea Group. Onder het mom van ‘Hi, we’d like to meet you’ kan jong en oud in de store zien én ervaren aan welke bijzondere projecten het bureau werkt: van innovatieve dijk voor droge voeten tot dronetechniek, van slimme autoweg tot energieneutrale woonwijk. De ingenieurs nodigen bezoekers uit om samen het gesprek aan te gaan of om carrièremogelijkheden te ontdekken. 

Augmented reality game: Domtoren Challenge
In de winkel kan ook een game gespeeld worden: de ‘Domtoren Challenge’. In deze challenge staat de restauratie van de toren in Utrecht centraal. Het is één van de projecten waarbij Antea Group betrokken is. Beklim de Dom virtueel, zet de klokken gelijk, versterk de toren met bakstenen en laat het carillon een lied spelen. De game kan door iedere bezoeker via een gratis app worden gespeeld. 

Openingstijden en programma
De pop-up store bevindt zich op het winkelplein in Utrecht Centraal tussen de sporen 18/19 en 20/21 aan de zuidzijde van de stationshal. De store is van maandag 22 tot en met vrijdag 26 oktober geopend van 07.00 tot 20.00 uur, op zaterdag 27 oktober van 08.30 – 20.00 uur en op zondag 28 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. Via Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram is te zien wat de pop-up store te bieden heeft. 
Antea Pop upstore Utrecht 18 store

Over Antea Group
Van stad tot land, van water tot lucht; de ingenieurs en adviseurs van Antea Group dragen in Nederland sinds jaar en dag bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema’s zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. Onder de naam Oranjewoud groeiden we uit tot een allround en onafhankelijk partner voor bedrijfsleven en overheden. Als Antea Group zetten we deze expertise ook mondiaal in. We combineren hoogwaardige kennis met een pragmatische aanpak. We maken oplossingen haalbaar én uitvoerbaar. We opereren doelgericht en met oog voor duurzaamheid. Zo anticiperen we op de vragen van vandaag en de antwoorden van de toekomst. Al meer dan 65 jaar.