Fietsvakanties in Europa nieuw ANWB-boek met routes en info

25-6-23. De ANWB presenteert het boek ‘Fietsvakanties in Europa’.
ANWB-fietsvakanties-in-Europa-23-cover-detail.jpg

Hierin komen niet alleen de mooiste fietsroutes in West-Europa aan bod, maar wordt ook volop aandacht besteed aan de bijzondere geschiedenis van plaatsen langs de route. Fietsvakanties stijgen in populariteit en bovendien is het de meest duurzame manier om te reizen tijdens de vakantie. De ANWB is groot voorstander van duurzaam reizen en wil vakantiegangers met het nieuwe boek inspireren om te kiezen voor een fietsvakantie. 
ANWB-fietsvakanties-in-Europa-23-cover.jpg

In de nieuwe handige fietsgids komen de mooiste routes samen met avontuur, natuur, cultuur en bourgondisch genieten. Rijd met je eigen e-bike of tourfiets geheel CO2-neutraal van accommodatie naar accommodatie, verken het Westfaalse fietsparadijs Münsterland, de baai van de Somme of het Deense Noord-Seelandgebied en geniet van onontdekte plekken. Het boek biedt ook volop praktische informatie, zoals sfeervolle plekken om te overnachten (van een luxe hotel tot een pittoreske B&B of kamperen bij de boer), uitgebreide tips over materiaal, GPX-routes en kaarten. Ook de voordelen van voldoende bewegen komen aan bod. 
ANWB-fietsvakanties-in-Europa-23-route-02.jpg
Het ANWB-boek “Fietsvakanties in Europa” is  verkrijgbaar in de boekhandel en online te bestellen. 
 
De ANWB werkt als maatschappelijke organisatie continu aan verduurzaming van haar reisaanbod en wil vakantiegangers inspireren bij het maken van een duurzame en bewuste keuze.
ANWB-fietsvakanties-in-Europa-23-Frankrijk.jpg
Fietsvakanties in Europa ꟾ Christa Veldkamp ꟾ 160 pagina’s ꟾ € 24,99 ꟾ ISBN 9789018053147 ꟾ Juni 2023 ꟾ Uitgeverij ANWB