The One Inside (Die Vanbinnen) door Sam Shepard

Sam Shepard Die Vanbinnen 2030-5-20. Het boek The One Inside | Die Vanbinnen van schrijver/acteur Sam Shepard is vertaald door Gerrit Brand en wordt op 6 juni gepubliceerd door uitgeverij Nobelman.

 

 

Die Vanbinnen is een hardcover met stofomslag. Er is veel belangstelling voor het boek, zowel vanuit de media als boekhandels en publiek. De wereldberoemde auteur en acteur Sam Shepard overleed in 2017 aan de gevolgen van ALS. In de jaren voor zijn dood schreef hij nog twee literaire werken. Zijn laatste boek, Bespieder van de Eerste Persoon, werd in 2018 al door uitgeverij Nobelman gepubliceerd.
Sam Shepard Die Vanbinnen 20

In Die Vanbinnen schrijft Shepard over een oudere man die leeft tussen realiteit en fantasie waarbij zijn wanen en datgeen wat om hem heen gebeurt niet meer door hem te onderscheiden zijn. Hij dwaalt af naar het verleden en denkt terug aan zijn overleden vader, het Amerika van zijn jeugd en zijn vaders jonge vriendin, Felicity, die hem zijn maagdelijkheid ontnam. Theater, poëzie en genadeloze humor komen samen in deze prachtige meditatie over het opdoen van levenservaring. Vreugdevol, surrealistisch, aangrijpend en onvergetelijk. Die Vanbinnen werd vertaald door Gerrit Brand.

Die vanbinnen, hardcover met stofomslag, 192 pagina’s, ISBN 9789491737572, € 22,95

Klik HIER om het boek te bestellen.