Het Allermooiste van Nederland nieuw boek van de ANWB

21-4-24. Het nieuwe ANWB-boek ‘Het Allermooiste van Nederland’ geeft onder meer een selectie uit de vijf bestsellers van de Allermooiste-serie.
ANWB-24-HAVN-Hoog_Soeren.jpg

Naast vestingsteden, dorpen en kastelen, zijn nieuwe bezienswaardigheden als buitenplaatsen, vuurtorens, molens, boerderijen en bijzondere monumenten, zoals de Oosterscheldekering of Klooster ter Apel, opgenomen. 

Deze nieuwe, extra dikke, uitgave geeft een compleet overzicht van het allermooiste cultureel erfgoed in eigen land, aangevuld met afwisselende wandel- en fietsroutes door de mooiste gebieden van Nederland. De routes zijn digitaal (via een QR-code naar een online omgeving) en met het losse routeboekje te volgen. 
ANWB-24-HAVN-Broek.jpg

Het ‘Allermooiste van Nederland’ is tot stand gekomen met hulp van lezers, ANWB-leden en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Met deze nieuwe uitgave 'Het Allermooiste van Nederland' is de Allermooiste-serie - 'De allermooiste vestingsteden’, ‘De allermooiste dorpen’, ‘De allermooiste kastelen’, ‘De mooiste fietsroutes’ en ‘De allermooiste wandelroutes’ - compleet.

Het allermooiste van Nederland | Quinten Lange | 208 pagina’s | €29,99 | ISBN 9789018053505 | Uitgeverij ANWB
ANWB-24-HAVN-cover.jpg