The Big Lebowski kijken in je badjas en gratis bier

Film 30Big Lebowski poster11-5-18. Kinepolis viert de verjaardag van The Big Lebowski met een ludieke actie. Wie op The Dude Day in badjas naar het theater komt krijgt gratis een biertje en misschien een prijs.

 

De wereldberoemde film The Big Lebowski bestaat 20 jaar en keert op The Dude Day (14 mei) terug in de Nederlandse bioscopen. Verzamel je vrienden daarom voor de Kinepolis Bier, Burgers & Blockbuster avond en geniet van verse hamburgers en ijskoud bier voor slechts €1,- per stuk! Kom je - net als The Dude - in je badjas, dan krijg je van ons een gratis biertje om te proosten op zijn verjaardag. Ook maak je kans op een gloednieuwe Kinepolis badjas.
The Big Lebowski is een echte filmklassieker van Academy Award®-winnende filmmakers Joel en Ethan Coen. In de film wordt Jeffrey ‘The Dude’ Lebowski (Jeff Bridges) aangezien voor een oude rijke man met dezelfde naam en komt daardoor met zijn bowlingvrienden terecht in een wereld vol mysterie en misdaad. De uit de hand gelopen situatie zorgt voor humoristische scènes en spetterende beelden.
Big Lebowski poster

Gratis bier en badjas
Kom je - net als The Dude - in je badjas, dan krijg je van ons niet alleen een gratis biertje om te proosten op zijn verjaardag. Je maakt ook kans op een gloednieuwe Kinepolis badjas. De rest van de avond kost je bier slechts €1 per stuk, net als de hamburgers. Wist je trouwens dat de hamburgers bij Kinepolis Groningen, Jaarbeurs Utrecht en Dordrecht vers worden gebakken? En dat je in Enschede hamburgers en bier krijgt voor slechts €1,50 per stuk? In Utrecht kun je zelfs een potje bowlen in de foyer!

Praktische info:
14 mei 
19:30 uur start event, 20:00 uur start film 
Duur: 117 min 
Tickets: €11,50 
Te zien in Kinepolis Breda, Dordrecht, Enschede, Groningen, Utrecht (Jaarbeurs), Almere, Den Helder, Emmen, Oss, Zoetermeer, Rotterdam (Cinerama)