Honda Africa Twin met aantrekkelijke zomeractie

Honda Africa Twin 18 rv koffers10-7-18. Tot en met eind augustus geeft Honda bij aankoop van een Africa Twin een aanttrekkelijk Travel-pakket cadeau. Dan rijd je weg met koffers, een tanktas en middenbok op je motor.

 

 

In 2018 is het precies 30 jaar geleden dat de Honda XRV650 Africa Twin voor het eerst in Europa kwam. Het geheim van de veelzijdigheid van de Africa Twin start bij het motorblok. De vierkleps 998cc Unicam paralleltwin is zeer breed inzetbaar en erg compact. De nieuwe lichtgewicht manuele zesversnellingsbak heeft hetzelfde ontwerp als die op de nieuwe Honda CRF450R en een betere respons is in het middengebied. Het topvermogen van 95Pk (70 kW) wordt bereikt bij 7.500 tpm en het maximum koppel van 99Nm bij 6.000 tpm. Een andere belangrijke aanvulling op de nieuwe Africa Twin is de komst van het Throttle By Wire (TBW) systeem, dat 3 rij-modi met zich meebrengt. Ook zijn het aantal parameters bij de HSTC toegenomen en zijn de off-road capaciteiten vergroot met de ‘G-knop’. Door onder andere de nieuwe lithium-ion is er 2,3 kg bespaard. Daarnaast zijn er een groot aantal andere verbeteringen op het design vlak. Zo zijn de voetsteunen breder en bevestigd op stevige stalen montageplaten, is het ‘dakar-look’ dashboard iets meer gekanteld, roestvrij stalen spaakwielen en zijn noppenbanden officieel goedgekeurd.
Honda Africa Twin Adventure Sports 18 actie

Voor de Africa Twin Adventure Sports is de standaard Africa Twin als uitgangspunt genomen en daar alles aan toegevoegd wat lange afstandsrijders nodig kunnen hebben om het meeste uit hun avontuur te halen; hoger gebouwd, een vlakker zadel met een rechtere rij houding, groter kuipwerk en standaard een hoger windscherm. Daarnaast is er betere bescherming van het motorblok dankzij de grotere carterbescherming en een buizenframe, uniek voor de Africa Twin Adventure Sports. Verder is de benzinetank vergroot naar 24,2 liter met een brandstofverbruik van 1 op 21,7 km, wat neerkomt op een rijbereik van meer dan 500 km.
Honda Africa Twin Adventure Sports 18 lzij

Go Anywhere, Go Further
De afgelopen twee jaar hebben de Honda rijders miljoenen kilometers afgelegd en ontving Honda de feedback van deze eigenaren, wat resulteerde in deze nieuwe modellen. Om de slogans ‘Go Anywhere’ voor de Africa Twin en ‘Go Further’ voor de Africa Twin Adventure Sports nog meer kracht bij te zetten kondigt Honda nu een aantal zomerse promoties aan.
Honda Africa Twin 18 ra koffers

Travel Packs
Vanaf 25 juni t/m 31 augustus 2018 krijgt u bij aankoop van een nieuwe Africa Twin het Travel Pack namelijk gratis.

Voor de Africa Twin bestaat het Travel Pack, ter waarde van € 1.721,-, uit een complete kit zijkoffers, topkoffer (beide met binnentassen), tanktas, een middenbok en een verhoogd windscherm.
Honda Africa Twin 18 rv koffers

Voor de Africa Twin Adventure Sports bestaat het Travel Pack, ter waarde van € 1.260,- uit een complete zijkoffers kit inclusief binnentassen, tanktas en middenbok.
Honda Africa Twin Trave Promotie NL 18

Alle accessoires om lange reizen op de Africa Twin gedurende de zomer nog comfortabeler te maken!
Kijk op de speciale actiewebsite voor meer informatie over deze pakketten of zoek een dealer bij u in de buurt.