Honda organiseert training op TT Circuit Assen

Honda CRT Africa Twin22-2-18. Honda Benelux organiseert ook dit jaar weer een rijvaardigheids training op het beroemde TT Circuit van Assen, exclusief voor Honda motorrijders.

  

Of u nu een Fireblade, Africa Twin of zelfs de gloednieuwe Gold Wing rijdt... alle Honda Motorrijders zijn welkom. In samenwerking met de Circuit Rijvaardigheid Trainingen (CRT) Assen en Ten Kate Motoren is wederom een volledig dagprogramma opgesteld, waarbij zowel de theorie als de praktijk aan bod komen. Tevens is er een combinatie gemaakt tussen het rijden op het TT Junior Track en het volledige TT Circuit. Een bijzondere kans om zelf eens op het beroemde TT Circuit in Assen te rijden.

Honda CRT startklaar

Ondanks dat zowel de World Superbikes als de MotoGP race op Assen gereden wordt, is deze dag niet bedoeld als competitie of circuitdag. Het is een complete rijvaardigheid training waarbij alle mogelijkheden van uzelf als motorrijder, maar ook van de motor verder ontdekt kunnen worden. Op een unieke locatie.

Honda CRT slinger

Ten Kate Motoren en ervaren CRT instructeurs staan de gehele dag ter beschikking ter begeleiding, voor gratis advies over en afstelling van de perfecte vering en alle vragen die u eventueel heeft.
De deelnemers van afgelopen jaar waren laaiend enthousiast en stuurden allemaal gelijkaardige berichten; “Bedankt voor de mooie foto’s. Het was een geweldige dag, dat ga ik zeker nog een keer doen!”

Honda CRT finish

Wacht dan ook niet te lang, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Volg de link en meld je online aan voor vrijdag 18 mei 2018 of vrijdag 13 juli 2018. Het inschrijfgeld bedraagt € 130,- inclusief lunchbuffet in het paddock restaurant en mooie foto’s als herinnering. 

Honda CRT lunch