Suzuki mobiliteitsservice voor motoren tot 15 jaar oud

Suzuki DL1000A DL650AL 21 rv 2x25-10-21. Goed voorbereid het volgende motorseizoen in. Suzuki breidt tijdelijk de Suzuki Mobiliteitsservice uit voor motoren tot maximaal 15 jaar oud.

 


Wie tot en met 14 januari 2022 naar de officiële Suzuki-dealer gaat voor een onderhoudsbeurt, heeft automatisch recht op één jaar gratis Suzuki Mobiliteitsservice.

Suzuki Mobiliteitspas na onderhoudsbeurt aan motor
Tijdelijk voor Suzuki-motoren tot maximaal 15 jaar oud
Actie: bedrag onderhoudsbeurt terug te verdienen
Suzuki GSX S750Z 21 actie

Terugverdienen
Wat is er beter dan een Suzuki onderhoudsbeurt? Een gratis Suzuki onderhoudsbeurt! Wie dit najaar onderhoud laat uitvoeren bij de officiële Suzuki Motoren-dealer, maakt kans om het bedrag van de onderhoudsbeurt terug te verdienen. De actieperiode loopt tot en met 14 januari 2022, waarbij elke maand een trekking plaatsvindt. Deelnemers maken daarbij kans om het bedrag van de onderhoudsbeurt (tot maximaal € 300,-) terug te verdienen óf kans op een exclusieve Suzuki-helm van ARAI.

Suzuki Mobiliteitsservice
Tijdelijk is ook de Suzuki Mobiliteitsservice uitgebreid. Waar normaal gesproken motoren tot 10 jaar oud in aanmerking komen voor gratis pechhulp na een onderhoudsbeurt bij de officiële Suzuki Motoren-dealer, is dat nu uitgebreid naar motoren tot maximaal 15 jaar oud (vanaf bouwjaar 2006). Suzuki Mobiliteitsservice staat voor onvoorwaardelijke service en zekerheid. Dat betekent niet alleen gratis pechhulp in Nederland, maar in heel Europa. En dat 24 uur per dag en 7 dagen per week.
Suzuki DL1000A DL650AL 21 rv 2x

Alle voordelen van de Suzuki Mobiliteitsservice op een rij:
Gratis pechhulp in heel Nederland (incl. woonplaats) en Europa
24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar
Gespecialiseerde monteurs voeren de reparatie uit
Jaarlijkse verlenging na uitvoeren van onderhoudsbeurt
De Mobiliteitsservice is kentekengebonden; rijdt iemand anders op de motor, dan blijft de motor gedekt
Hulp bij lekke band, verloren contactsleutel of accuproblemen
Transport naar de dichtstbijzijnde Suzuki-motordealer
Reparatie ter plaatse
Vervangend vervoer
Voordeel van onderhoud bij de Suzuki-motordealer: getrainde monteurs, originele onderdelen én scherpe prijzen – bovendien betekent dealeronderhoud meerwaarde voor de waarde van uw Suzuki-motorfiets