Rotterdam Dirtride mede door bar slechte weer gigantisch succes

Dirtride Rotterdam 21 voetbal8-10-21. Dat de regen het hele weekend met bakken uit de lucht kwam deerde de honderden bezoekers en rijders niet: net als in de drie eerdere edities was Rotterdam Dirtride 2021 een groot en vooral heel sfeervol 2-daags motorfestijn.

 


Vanuit heel Europa waren rijders op classics, customs en unieke creaties naar Rotterdam gekomen voor een weekend “gentlemanly races, vintage cross and classic rides”. De centrale race- en hindernisbaan veranderde in een gigantische modderpoel, wat de lol alleen maar ten goede kwam. Er waren drag races, fun games, flat track races, een kids crossbaan en een movie night. Diverse motor- en kledingmerken presenteerden in legertenten hun producten en uiteraard zorgden foodtrucks en bars voor de nodige brandstof. Op zaterdagavond ging het feest op de nabijgelegen camping tot in de kleine uurtjes door.
Dirtride Rotterdam 21 prut rv
De pure liefde voor motoren, het enthousiasme, de lol, het plezier met de hele familie en het “welcome all” karakter van de Dirtride maken dat wij graag onze schouders onder dit feest zetten. Ondanks de zware omstandigheden hebben we als organisatie er een geweldig motorfestijn van gemaakt!
Dirtride Rotterdam 21 voetbal
Organisator Gideon Schipaanboord is heel blij met het succes van het concept en vertelt: “In de loop van de jaren heeft de Dirtride zich ontwikkeld van een niche biker-event tot een compleet familie-evenement dat veel breder is dan alleen motorrijden. Jong en oud, man en vrouw, rijder en toeschouwer, iedereen loopt hier ondanks de modder en de regen met een big smile rond. Dankzij de unieke locatie, zo midden in de stad langs de A20, is het evenement ook nog eens heel laagdrempelig. Wat mij betreft gaan we dan ook hard aan het werk om de vijfde editie volgend jaar nog mooier, groter en completer te maken!”