BMW zorgt samen met Marshall voor muziek op de motor

BMW Marshall 2121-7-21. BMW en Marshall kondigen een strategisch partnerschap aan. Innovatie en premium kwaliteit voor toekomstige BMW Motorrad geluidssystemen. 

 

 

Motorrijden terwijl je naar muziek luistert - beide passen goed bij elkaar, omdat ze diepe emotionele ervaringen en intens plezier op twee wielen beloven. Niet voor niets hebben generaties artiesten hun liedjes gewijd aan de beleving van motorrijden. "Born to be Wild" is een opmerkelijk voorbeeld. Om ervoor te zorgen dat beats en bassen perfect bij het oor passen tijdens het rijden, is BMW Motorrad al lang bezig met intensief ontwikkelingswerk aan zijn geluidssystemen. Met het nu overeengekomen langetermijnpartnerschap met het wereldberoemde Britse bedrijf Marshall Amplification , zullen de innovatie en kwaliteit van BMW Motorrad-geluidssystemen nieuwe hoogten bereiken.
BMW Marshall 21

Al 60 jaar produceert Marshall, origineel uit Hanwell, Londen, nu gevestigd in Bletchley, Milton Keynes (VK), legendarische gitaarversterkers die worden gebruikt door 's werelds beste muzikanten. Sinds 2012 hebben ze hun audiokwaliteit uitgebreid met bekroonde hoofdtelefoons en actieve luidsprekers die zijn ontworpen voor muziekliefhebbers.
De legendarische Marshall-geest en de ontwikkelingskracht van BMW Motorrad zullen in de toekomst worden weerspiegeld in nieuwe innovatieve producten voor motorfietsen en muziek, vooral in het BMW Motorrad Heritage-segment.

BMW Motorrad zal zeer binnenkort de eerste nieuwe producten presenteren die voortkomen uit deze strategische samenwerking.