Carver winactie - Een jaar lang gratis rijden

Carver 21 lzij21-7-21. Bestuurders van fietsen, scooters, auto’s en alles ertussenin maken sinds kort kans op een mooie prijs: een jaar lang gratis een Carver leasen.

 


Met een online winactie op Instagram roept Carver bestuurders op hun voertuigen met #hadikmaareencarver en @ride.carver te delen. Met de winactie bouwt Carver verder aan haar missie rijdend Nederland met het duurzame stadsvoertuig kennis te laten maken.
Carver 21 lv

Op Instagram roept Carver bestuurders op om beelden van hun vertrapte fiets, verroeste scooter of onhandige auto te delen. Het liefst op een zo ludiek mogelijke manier. Met de winactie biedt Carver deelnemers de kans hun oude voertuig een jaar lang te vervangen door een veel leuker alternatief: een volledig elektrische Carver.
Carver 21 parkeren

Smile all the way
Met de winactie wil Carver één ding vooral duidelijk maken: het is het leukste voertuig om van a naar b te komen. Daarmee sluit het naadloos aan op de boodschap van hun nieuwe campagne die onder ‘Smile all the way’ het gezicht van het Nederlandse woon-werkverkeer moet transformeren. Die boodschap komt niet uit de lucht vallen: al in 2003 werd het voertuig met veel enthousiasme en een grote grijns ontvangen door de presentatoren van Top Gear, die onder andere het unieke kantelsysteem roemden. Dat was de Carver One, de opa van de vernieuwde Carver die sinds 2019 op de weg rijdt. De hedendaagse Carver biedt ruimte voor twee personen, is 100% elektrisch, perfect voor korte ritten en daarmee helemaal ingericht op de uitdagingen van deze tijd.
Carver 21 lzij

Winactie via Instagram
Meedoen met de actie kan door je onhandige/vervuilende/verroeste voertuig te delen met #hadikmaareencarver en @ride.carver in je story op Instagram. De winactie loopt tot 15 augustus. Daarna wordt de winnaar gekozen. Verdere berichtgeving volgt via de socialmediakanalen van Carver. Wie alvast een Carver wil ervaren, kan een proefrit boeken via www.carver.earth.  
Carver 21 la

Over Carver
Wij zijn een Nederlandse producent van licht elektrische stadsvoertuigen om slimmer, sneller en duurzamer van deur tot deur te reizen. Success is no accident. De nieuwe elektrische Carver heeft een legendarische geschiedenis en is het resultaat van ondernemers die nooit opgeven. Anno 2021 telt Nederland ruim 8,5 miljoen fossiele gezinsauto’s die gemiddeld 32 kilometer per dag rijden met 1,1 persoon. En de files blijven groeien. Wij hebben de elektrische Carver ontworpen om forensen en stedelingen een alternatieve mobiliteitskeuze te bieden: compacter, groener en goedkoper. And much more fun!