RACE-KIDS presenteert rijk gevulde zomerkalender

Film 30RACE KIDS 20 3x bocht20-7-20. RACE-KIDS presenteert samen met de KNMV een mooie promotievideo. Daarnaast is er aandacht voor de kalender voor de komende maanden.

 

 

Trots op de promotievideo in samenwerking met de KNMV
De KNMV was in juni aanwezig tijdens één van onze sportdagen in Staphorst. Zij hebben van deze dag opnames gemaakt, die geresulteerd hebben in een mooie video! De video is via onderstaande YouTube link te bekijken. Daarnaast hebben wij de video ook op onze social media kanalen geplaatst. We zouden het natuurlijk enorm waarderen als jullie deze video zoveel mogelijk willen delen, zodat wij een groot bereik creëren. Zo kunnen we samen meer mensen enthousiasmeren om te starten met motorrijden.
Welkom bij RACE-KIDS! Met begeleiding op en naast de baan kan je vanaf 7 jaar op veilige en plezierige wijze leren motorrijden bij RACE-KIDS. Vervolgens is het mogelijk om door te groeien tot een echte coureur. Wil jij de nieuwe Valentino Rossi of Marc Marquez worden? 
RACE KIDS 20 3x bocht

RACE-KIDS kalender flink aangevuld en je ouders mogen mee!
We hebben de RACE-KIDS kalender voor de komende maanden flink aangevuld. Ook hebben we zondag 12 juli een geslaagde eerste sportdag georganiseerd op onze nieuwe locatie in Venhuizen. We zijn er erg enthousiast over de mogelijkheden met dit parcours en de locatie is goed bereikbaar vanaf verschillende richtingen. Later dit jaar zullen we dan ook zeker terugkeren in Venhuizen.

Via onderstaande afbeeldingen is de kalender te bekijken. Zoals gebruikelijk is aanmelden voor een trainingsdag mogelijk via: https://www.race-kids.nl/agenda/
RACE KIDS 20 kalender1

Daarnaast krijgen we de laatste tijd regelmatig vragen of ouders mee mogen komen tijdens de sportdagen. Een begrijpelijke vraag in deze tijd! We hebben goed nieuws; want iedere rijder mag drie mensen meenemen naar een sportdag. Dus dat betekent dat beide ouders meer dan welkom zijn ?.

Zomerkamp Assen ook voor twee dagen mogelijk
Van 4 t/m 7 augustus wordt het jaarlijkse zomerkamp op de TT Junior Track in Assen georganiseerd. Goed om te weten; het is ook mogelijk om twee dagen te boeken voor dit zomerkamp. Het is dus niet verplicht om alle vier de dagen te boeken. Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Henk Schotman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 472 508 10.
RACE KIDS 20 begeleiding

Het raceseizoen en de RACE-KIDS Academy zijn begonnen
Nu er vanaf juli weer wedstrijden gereden worden, is de RACE-KIDS Academy ook weer volop aan de slag! De RACE-KIDS Academy begeleidt jonge, ambitieuze rijders in een route richting de top. Te beginnen bij wedstrijden bijvoorbeeld in het NK Junior Moto Racing tot internationale talentkampioenschappen op de grote circuits. En misschien nog wel belangrijker; we adviseren en helpen de rijders ook buiten de baan. We hebben een mooie groep rijders die wij dit jaar gaan begeleiden in de Junior-B-Pocketbike, NSF-100, en 125cc klassen.
RACE KIDS 20 kalender2